Najlepiej (1) Klimat, nauczyciele cierpliwi i z poczuciem humoru ! Idealne miejsce dla... Ula Gorąco polecam! Taneczna przygoda w undergroundowym klimacie :] (1) Z własnego doświadczenia i obserwacji znajomych osób, które zaczęły naukę w... AsiaA Gorąco polecam! (1) Bardzo gorąco polecam studio DSK dla wszystkich. Poziom nauczania na... Pawełek
DSK (1) Do studia Da Soul Kids uczęszczam od samego początku i nie zmieniłabym go na... Agaa da soul kids (1) Bardzo pozytywna energia, klimat i przede wszystkim najlepsi nauczyciele.... qla opinia (1) W studiu pojawiłam się po raz pierwszy ponad rok temu i do dzisiaj nie... Patrycja rewelacyjna szkoła ! rewelacyjni nauczyciele (1) musiałem wybrać jakiś mój status podczas pisania oceny, ale tak naprawdę nie... Stary Pryk Nix - opinia (2) Najlepsze undergroundowe studio tańca w trójmieście i nie tylko. Jeśli... Nix Naprawdę warto! (1) Korzystam z tych zajęć od września zeszłego roku. Nie zawiodłam się ani razu.... Melisa opinia Agi (1) zgadzam się z przedmówcą - studio i zajęcia ze świetnymi instruktorami... aga MCV - opinia (1) Poziom nauczania na najwyższym poziomie, ciekawe i urozmaicane zajęcia,... MCV