Dagmara - opinia
Fantastyczna pracownia. Przez dwa lata bywałam w niej tak często, że stała się dla mnie trochę drugim domem. :D Zajęcia odbywają się w kameralnym gronie, w sympatycznej atmosferze. Podczas nich prowadzący udzielają licznych wskazówek, a po skończonej pracy każdy z kursantów otrzymuje indywidualną korektę. W MiG-u uczęszczałam na zajęcia z rysunku, malarstwa, grafiki oraz linorytu i z każdej z tych dziedzin sporo się nauczyłam. Przez te dwa lata zrobiłam dziesiątki prac gdy patrzę na pierwsze z nich, zauważam, jak wielki progres zrobiłam. Przyszłam do pracowni z praktycznie zerową wiedzą na temat rysunku i malarstwa, więc wszystkiego uczyłam się od zera. Po dwóch latach intensywnej pracy w pracowni dostałam się na grafikę na ASP z pierwszego naboru z wysokim wynikiem punktowym. Dzięki umiejętnościom nabytym w pracowni przygotowałam prace do teczki oraz wykonałam wszystkie zajęcia egzaminacyjne, z których żadne nie było dla mnie zaskoczeniem, bo czułam się dobrze przygotowana. Prowadzący z pracowni byli dla mnie ogromnym wsparciem na każdym etapie przygotowań, za co bardzo dziękuję a pracownię polecam z całego serduszka. :)