Maciej - opinia (1) Miło spędzony czas w przyjemnej atmosferze. Na zajęciach z Panią Marta da się... Maciej Joanna - opinia (1) Profesjonalizm i wspaniała atmosfera! Joanna Dagmara - opinia (1) Fantastyczna pracownia. Przez dwa lata bywałam w niej tak często, że stała... Dagmara
Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam, przyjemna atmosfera, przesympatyczni prowadzący.... Karolina Michael - opinia (1) Bardzo dobra jakość kształcenia, szczególnie dla tych, którzy chcą dostać się... Michael Czarna_wdowa - opinia (1) Bez porównania. Po zaledwie kilku zajęciach widać oszołamiające efekty,... Czarna_wdowa Karina Filip - opinia (1) Z całego serca polecam Pracownię dla osób, które chcą przygotować się na... Karina Filip Asa - opinia (1) Po roku w MIGu nauczyłam się więcej niż kiedykolwiek w jakiejkolwiek pracowni... Asa Stanisław Rak - opinia (1) Idealne miejsce do wejścia na wyższy poziom i do tego świetni ludzie ;) Stanisław Rak Kinga Warakomska - opinia (1) Jak rysować i malować to tylko w Pracowni Malarstwa i Grafiki vel Chylońskiej... Kinga Warakomska MMD - opinia (1) W tej pracowni można poczuć się jak w domu. Prowadzący stwarzają wspaniałą... MMD Wiktor - opinia (1) Każda osoba jest traktowana indywidualnie, w pracowni panuje rodzinna... Wiktor Alicja T - opinia (1) Uczęszczałam do pracowni 6 lat. Każdy rok był pełen nowych doświadczeń,... Alicja T Były terminator - opinia (1) MIG jest super! Chodziłam do dwóch pracowni - najpierw do MIG, potem do... Były terminator Oliwia - opinia (1) Pracownia jest świetna, Kameralne grupy to jest to :) bardzo indywidualne... Oliwia Jakub - opinia (1) Świetne pomysły, super współpraca i realizacja na czas! Jakub Nikola - opinia (1) Świetne miejsce, kompleksowe przygotowanie do egzaminów! Zajęcia z rysunku,... Nikola Agnieszka Majsterek - opinia (1) Absolutnie polecam. miejsce pełne profesjonalistów, z pasją rozwijających... Agnieszka Majsterek Lll - opinia (1) Uwielbiam zajęcia w tej pracowni! Podejście prowadzących jest bardzo... Lll Ola G - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza pracownia i najlepsi nauczyciele! Podejście do osób z... Ola G