MZ - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Moim marzeniem było dostanie się do liceum plastycznego, a... MZ AR - opinia (1) Zdecydowanine polecam wszystkim myślących o studiach artystycznych i o... AR MS - opinia (1) Fantastyczne miejsce prowadzone przez prawdziwych pasjonatów. MS
Artystka - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera i inspirujący prowadzący. Dzięki przygotowaniom w... Artystka : ) - opinia (1) Wysoki poziom nauczania (dostosowany do potrzeb uczniów) i super atmosfera! : ) Julka - opinia (1) Cudowna atmosfera, profesjonalne a zarazem życzliwe podejście. Indywidualne... Julka Kamila - opinia (1) Super pracownia genialni ludzie nic dodać nic ująć polecam Kamila Mikołaj - opinia (1) Wspaniałe miejsce, cudowna atmosfera i przede wszystkim bardzo rozwijający... Mikołaj Hania - opinia (1) Super atmosfera, dużo mnie nauczyli, bardzo mili ludzie ️ Hania Kursant hehe - opinia (1) Najlepsza pracownia w jakiej kiedykolwiek byłam! Wielu wykwalifikowanych... Kursant hehe Tam się relaksuję i twórczo realizuję (1) Odkryłam tę pracownię przypadkiem. Poszłam na zajęcia tam i do innego miejsca... Ania Wybór numer jeden (1) Wspaniałe miejsce tworzone przez ludzi z ogromnymi umiejętnościami oraz pasją... Karolina Godne polecenia (1) Dobrze przygotowywują na studia, super atmosfera. Polecam Martyna Polecam! (1) Polecam pracownię z całego serca, doskonale przygotowuje do egzaminów na... Magdalena Najlepsza szkoła w całym województwie (1) Przyjemna atmosfera, mądrzy prowadzący i wszystko super duper extra. Polecam... Chomik Swietna pracownia! (1) Serdecznie polecam tę pracownie! Super atmosfera, indywidualne podejście do... Klaudia Super miejsce (1) Pracownia to super miejsce dla osób w każdym wieku, niezależnie od... Marta Polecam wszystkim! (1) Super atmosfera, przystępne ceny, kompleksowe przygotowanie do egzaminów na... Z Serdecznie polecam wszystkim! (1) Pracownia jest niesamowitym miejscem, pełnym ciepła i inspiracji. Zajęcia... Studentka ASP Bardzo dziękuję Pawłowi i Ani za pasję, profesjonalizm i zaangażowanie :) (1) Dziękuję za to, że jest takie miejsce w Gdyni, gdzie można rozwinąć skrzydła,... Joanna