Dałam do naprawy telefon ...

Szczerze nie polecam jezeli chodzi o serwisowanie telefonów .... Telefon oddałam w lipcu/sierpniu 2013 aby wymienili ekran i wyświetlacz a kiedy odzyskałam ? moze tydzień temu ?
1. owszem przyjęli do naprawy i mówią 300 zł wszystko fajnie ale końcowa suma wynosiła 400 zł a na rachunku opłata za wymianę wyświetlacza i ekranu o czym od początku było wiadomo i oni powinni wiedzieć od razu jaki będzie koszt bo 100 zł różnicy to jest jednak sporo
2. naprawa trwała 3 miesiące a dlaczego ? bo "wycofali akurat partię wyświetlaczy więc trzeba czekać ... (brzmi jak najgorsza wymówka )
3. przyszedł dzień odbioru .... po 2h godzinach telefon nie do użytku bo ekran źle zamontowany więc od razu na gwarancję
4.i następne 2-3 miechy czekania
5. dzień przed odbiorem naprawionego telefonu mówią że jest gotowy i mozna odebrać z samego rana przychodze godzina 13 a tam każą mi jeszcze czekać 40 min aż sprawdzą ....
6 .pani w recepcji bardzo spoko ale nie zmienia to faktu ze jak sie na telefonach nie znają to niech nie piszą, że mają możliwość ich serwisowania
7. Nie pominę faktu ze ekran nadal jest tragicznie zamontowany ale nie chce mieć z już nimi doczynienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dałam do naprawy telefon ...

Przykro nam że naprawa nie spełniła Pani oczekiwań, ale proszę nie zapominać w jakim stanie jest obudowa, zalecaliśmy jej wymianę, w taką obudowę nie a się poprawnie zamontować panelu dotykowego, a różnica w cenie wynikła z tego że wymieniany był również wyświetlacz, którego nie dało się odkleić od potłuczonego panelu dotykowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1