Optre

Kolokacja serwerów

Gdańsk, Szafarnia 11

Fajny serwis (1) Mój komputer został naprawiony szybko, a co najważniejsze porządnie. Śmiało... Michał Popsuty telefon (1) Pragnę przestrzec każdego właściciela telefonu Sony by nie oddawał swojego... Piotr odradzam - chyba, że ktoś jest masochistą (1) Słabo, bardzo słabo. Wymiana wyświetlacza w telefonie przerosła serwis,... Rafał
płyta główna ,,Lenovo,, (1) Dwa serwisy nie dały rady ,był nawet na Śląsku w dopasowaniu płyty nie... borgo w porządku serwis (2) W porządku serwis. Laptop w ogóle się nie włączał, w innym serwisie trzymali... aneta Stanowczo odradzam! (1) Stanowczo odradzam kontakt z tą firmą. Zakupiłem u nich na allegro... Jakub Klej! klej! więcej kleju! oddaj lapa z 1 problemem odbierz z 4 (1) Odklejona matryca przyklejona na klej, komputer oddany ze względu na matrycę... Agata Zdecydowanie nie polecam (1) Umowa naprawa jest tak skonstruowana ze serwis nie ponosi odpowiedzialności... Gd niby naprawiają, ale... (1) Oddałem do naprawy Laptop i po odbiorze napisałem pozytywna opinie na... Kokesh Świetny serwis! (1) Polecałem i nadal będę polecał ten serwis każdemu. Po raz kolejny panowie... Tomasz Bach Profesjonalny serwis (1) Porządna firma. Dostałem do nich wizytówkę od kolegi. Zgłosiłem im problem z... Kamil Cukrowski Naprawa nr 3332 - wdzięczna klientka (1) Zdecydowanie polecam. Szybko zdiagnozowano problem, wycena naprawy... Kasia Szaniawska Uratowane dane (1) Polecam serwis! Panowie uratowali mi dane z dysku domowego komputera. W... Kuba nie polecam!!! (1) Oddałam do naprawy telefon z pękniętym ekranem, wybrałam ten serwis ponieważ... niezadowolona.. Bardzo polecam, wysoka kultura i jakość usług (1) Skorzystałem z serwisu, jestem bardzo zadowolony. Zaskakująco miła i rzetelna... Tomasz N. Zdecydowanie polecam (1) Diagnoza wystawiona szybko i trafnie. Mój laptop ożył i pracuje bez... Krystyna Wolska Nie polecam!! (2) Firma najgorszej jakości, nie potrafią nic zrobić. Mam zniszczoną kartę... Nope Zakup laptopa (1) Kupiłem tu używanego laptopa. Nie dość, że sprawnie doradzili w wyborze, to... Jan Borecki Szybko i konkretnie (1) Jestem bardzo zadowolona. Usluga wykonana szybko i konkretnie, nastepnego... Olga Naprawa zawiasów. (1) Skorzystałem z usługi wymiany zawiasów w sony vaio. Naprawa została wykonana... Krzysztof