Optre

Kolokacja serwerów

Gdańsk, Szafarnia 11

Fajny serwis (1) Bardzo miła Pani przyjełą do naprawy mój telefon z zbitym wyświetlaczem.... Marzena Uratowali mojego laptopa (1) Zdecydowanie polecam firmę Optre do napraw pozalaniowych :-). Niestety na... Łukasz Odradzam!!! (1) Na początku wszystko wyglądało ok. Zostawiłem laptopa, który przestał... Niezadowolony
Naprawa laptopa (1) Witam Niestety mimo dobrych moich chęci i cierpliwości sprawa naprawy laptopa... Klient Skuteczni i solidni. Warto u nich naprawiać. (1) Witam, mam na imię Rafał, jestem właścicielem firmy projektującej systemy... Rafał J. Zakup używanego komputera (1) Kupiłam od tej firmy komputer. Najpierw otrzymałam ofertę z ceną netto i... Anna Fatalna obsługa i brak profesjonalizmu (2) Nie polecam z kilku powodów : - umawiają się na termin odbioru sprzętu - nie... Zawiedziony Szybko i sprawnie, ja jestem zadowolony (1) Lapek naprawiony szybko (potrzebował ręki elektronika), ceny rozsądne,... TJ Dobrze i solidnie wykonana robota (1) Naprawa płyty głównej w Dellu E5420 bezproblemowo i (co najważniejsze)... Roman F. Rewelacja (1) Rewelacja. Moj Sony vaio po upadku z licznymi uszkodzeniami obudowy i... Dariusz M. Wymiana układu BGA (1) Szybko i sprawnie. Oddałem laptopa na początku tygodnia, zamówili nowy układ,... Lex Kupiony uzywany sprzet (1) Zakupilem uzywany sprzet u nich, stary na czesci w rozliczeniu, nie mialem... Marcin Mile zaskoczony (1) Żona załatwiła mi prawie nowego laptopa kawą, laptop cały pływał. Oddałem... T. Krawczyk Bardzo pozytywne wrażenia. (1) Bardzo przyjemna obsługa, wyjaśnili bardzo dokładnie i rzetelnie co było... Jadwiga Dominiuk masakra!!! (1) Nikomu nie polecam tego serwisu.Trzymajcie swój uszkodzony sprzęt z dala od... nie zadowolony klijent Szybka, solidna naprawa (1) Przyniosłam laptopa z pękniętą matrycą. Naprawę wykonano w niecałą godzinę... Jadwiga Raczej nie polecam ;/ (2) Oddałąm laptopa donaprawy z powodu połamanego zawiasu . Zrobiłam to w... Ola profesjonalizmu też zero (1) Oddałem laptopa do tego pseudoserwisu, laptopa za nadmienię 1400 zł.Pęknięta... Miłosz solidna robota (1) już drugi laptop oddałem im do naprawy i muszę powiedzieć że jestem... Adrian Szybko i sprawnie (1) naprawili mojego laptopa dosłownie w kilka godzin, działa bez zarzutu, polecam! Wojtek