Oddałem laptopa do tego pseudoserwisu, laptopa za nadmienię 1400 zł.Pęknięta matryca, sprawa błaha.Umówiona została cena - 360 zł z wymianą.Więc matryca niby już była - więc jadę po sprzęt, wymiana takiej matrycy to 10 minut w moim lapku - 2 śrubki i zatrzaski łatwo odpinające się.Przychodzę więc po niego-i oto pierwsza niespodzianka-nie pasuje- ok,bywa.Móią-można montować, ale będą ślady może widoczne, przeróbka - więc odpuszczam, nie chcę mieś rozwałki laptopa.Więc okazuje się,że należy zakupić matrycę drugą,niby oryginalną-ale już 600zł-zastanawiam się , ale ok - chce swój laptop,umawiamy się więc, że dostanę go zrobionego na cacy bez klejenia,łamania i dopasowywania.Odbieram-okazuje się,że cena mi podana 700 zł z naprawą jest netto-przekręt numer 1 - nigdy wcześniej nikt mi mówił tego - nieuczciwa praktyka,sprawa druga - laptop rozkręcam, bo matrca źle zamocowana - czarny pasek na górze,na dole z kolei obcięte-muszę przesunąć w górę więc.W środku wpakowana matryca nie pasuje,nie jest oryginalna, połamane boki mocowania i zaczepy na jednym boku przyklejone do matrycy-zrobione sposobem w jaki odmówiłem.I cena 861.Zgłaszam sprawę do UOKiK