Raczej nie polecam ;/
Oddałąm laptopa donaprawy z powodu połamanego zawiasu . Zrobiłam to w czwartek rano przed Swiętami Wilekanocnymi. Pani poinformowała mnie, zę tego samego dnia zadzwoni do mnie z wyceną naprawy.NIe zadzwoniła , kolejnego dnia też nie . We wtorek po świętach z samego rana zadzwoniłam do serwisu i zapytałąm o naprawę . Powiedzieli, zę zadzwonią . Zadzwonili następnego dnia rano . Pani poinfomowałą mnie, ze naprawa będzie kosztowac 180zł , ale otrzymam 20zł rabatu za opóźnienie . Nie wspomniałą ani słowem ,ze to ceny netto.Zgodziłąm sie na naprawę( byłam zdesperowana ,bo zajęcia po przerwie świątecznej sie zaczęły a ja nadal nie miłąm sprzętu) , miałam zapłacić 160zł , a zapłaciłam 200 bez paru groszy.Owszem, na kwitku, było napisane drobnym druczkeim ,zę to ceny netto, ale przecież jeździłąm tam osobiście , dzwoniłąm i uważam, ze taka informacja powinna być podana przy wycenie. W efekcie uważam, zę laptopa nie opłacało mi sie naprawiać . Nie dość ,zę się naczekałam to jeszcez zapłaciłam więcej niz byłam przygotowana .Co do jakości naprawy jak narazie nie mam zastrzeżeń ,nie mam też porówania , wiec nie wiem czy mogłam to zrobić taniej ( wymiana zawiasów i górnej klapy ).