Ekspresowo i profesjonalnie (1) Naprawa piecyka gazowego wykonana ekspresowo i profesjonalnie. Żaden inny... Dorota swietna firma (1) bardzo profesjonalne uslugi Ewa Uszczelnienie instalacji gazowej solidnie i dokładnie (1) Pan Damian to osoba godna polecenia. Jest słowny, punktualny i umie doradzić,... Ewa
Rzetelnie, a nawet ponadto (1) Panowie z firmy Damgaz już nieraz zaskoczyli nas wysoką jakością świadczonych... Darek, Sopockie Apartamenty Profesjonalizm i pasja (1) Jestem niezmiernie wdzięczna Panu Damianowi i jego współpracownikowi za pełne... Olga Instalacja gazowa polecam fachowca (1) gazownia zabrała mi licznik ze wzgledu na brak szczelności instalacji.na moją... przemek Serwis piecyka gazowego - polecam (1) Usługa wykonana bardzo dobrze, w przystępnej cenie i w miłej, kulturalnej... AR Zdecydowanie odradzam (1) Panowie mieli do zrobienia łatwa kasę, za rozprowadzenie paru rurek pex... klient Świetni fachowcy- gorąco polecam!!! (1) Młoda ekipa z doświadczeniem jakim mało kto ma ( z resztą osób "fachowcami"... Agnieszka prawdziwi fachowcy (1) Młoda ekipa ale widać że wiedzą co robią , wysoka kultura osobista... Ewelina 1971 świetny fachowiec (1) Pan Michał sprawnie podłączył kuchenkę gazowo-elektryczną. Przyjechał tego... Monika Fachowcy na 6 (1) Fachowo,szybko, sprawnie.A najważniejsze to myślenie to tym co sie robi żeby... anta Marcin - opinia (1) Polecam - szybko i porządnie. Marcin Usł.hydrauliczne (2) Fachowo i szybko.Pan punktualny,sympatyczny i słowny.Szczerze polecam!! Gabi