9.15 nikogo nie ma (1) Jak wyżej... Z daleka (1) Oferta nijak się ma do usług. Miało być eko a wyszło jak zawsze... Auto... James lysy90.17@gmail.com (1) Co jakiś czas oddaję auto do damiki i zawsze jestem zadowolona. Ostatnio w... Wronka
Zero wiedzy i profesjonalizmu ! (5) Witam . Chcialem skorzystać pierwszy raz z mobilnej myjni parowej ale po tym... Romek Polecam (2) Świetna robota. Jestem bardzo zadowolona z usług. Chłopaki wiedzą co robią.... Amelia Mega zadowolony! (1) Nie będę się rozpisywał za bardzo, ale panowie odwalili kawał dobrej roboty.... Tomek Polecam som nie zawodni (1) Polecam damike sa nie zawodni dopracowali auto kture jezdzilo na budowie... Igor Polecam (1) Najwyższa jakość realizowanych usług. Kazik Naprawdę polecam (1) Przedewszystkim dokładność , jak zauważyłem częste zmiana ściereczek z... jarek swietna robota auto lsni (2) Świetnie wykonana robota. Środek jak nowy z kratek leci świeże powietrze co... Adam Polecam! (2) Chłopaki bardzo doświadczeni. Wiedzą co robią i robią to z pasją! Ścierki... Agatka polecam damike (1) Pozytywna obsluga i profesjonalna usluga. Nie bapisze najlepsza ale... przemo