Dance Fusion

Kursy tańca

Gdynia, Poleska 25

maja - ocena (1) najlepsza szkoła tańca do jakiej chodziłam, różnorodny wybór kursów, pomocni... maja Super szkoła (1) Polecam, bardzo sympatyczni prowadzący, super atmosfera, świetne miejsce na... Maggie Rewelacyjna szkoła. (1) Polecam serdecznie! Wystarczy iść i się przekonać samemu :) Elka
POLECAM (1) Najlepsze taneczne miejsce w Gdyni. Mamy już trochę doświadczenia tanecznego... Jacek SUPER! (1) Mega fajne zajęcia. Do tego mam bardzo blisko :) i do tego niedużo się płaci... Monia Rewelacja (1) Zajęcia ze współczesnego po prostu super! Wcześniej jeździłam specjalnie do... Ania Super :) (1) Zdecydowanie polecam! Super zajęcia, całkiem tani karnet. Może lokalizacja... Ania W sumie super (1) Jesteśmy dopiero po 2 zajęciach więc może trochę za wcześnie na ocenę - ale... Boguś W. The best Zumba (1) Szkoda, że mam tak daleko do gdańskiego studia - ale całe szczęście macie... Zumbaholiczka ceny (1) ceny przystępne, osoba pracująca w recepcji uśmiechnięta zawsze, żywa co... kasia mhmmm (1) Zajęcia są fajnie prowadzone, miła kadra, bardzo przystępne ceny!!!!!!!.... saga