Dance & Soul

Kursy tańca

Gdynia, Starowiejska 35/12

Salsa Pary (1) Polecam Wszystkim Super instruktorkę tańca. Magda jest sympatyczna, pełna... Agnieszka Salsa pary (1) Świetna zabawa z tańcem, super klimat, pełen profesjonalizm.Zajęcia... Michał M. Pełen profesjonalizm. (1) Polecam. Magda jestmega pozytywna, po jej zajęciach czuję się szczęśliwa. :) Magda
Magda - Wspaniała !!! (1) Przygotowana profesjonalnie, zajęcia z Magdą, to relaks, odprężenie, duża... Anka M. KlLUB SENIORA ORŁOWO (1) Dołączam sie do wszystkich zachwytów , które są tu wyrażane o Magdzie. Od... KRYSIA sopot uniwersytet trzeciego wieku ul. kościuszki CKU (1) Choreoterapia oraz Tańce Świata prowadzone przez Magdę Langowską dają tyle... MKK Zumba w Karlikowie ;) (1) Zdecydowanie polecam, świetna instruktorka, potrafi każdego zarazić tańcem :) gość Salsa solo w środy w Pucku (1) Zdecydowanie polecam!!!:))) Magda zaraża olbrzymią dawką enerii i optymizmu!!! Sylwia Salsa solo (1) Magda prowadzi rewelacyjnie. Podczas zajęć widać że kocha to co robi.... Basia ZUMBA ... SALSA GORĄCO POLECAM!!! REWELACJA !!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem zajęć z Magdą. Świetna instruktorka, zajęcia... Ania anina - opinia (1) Dance and Soul - sama nazwa wiele mówi:) tańcz i wyraź siebie / tańcz i... anina zumba he zumba ha... (1) Magda wkłada w to co robi tyle energii i ma taki entuzjazm, aż się chce dawać... Gosia Gorąco polecam! (1) Chodzę na zajęcia zumby prowadzone przez Panią Magdę - rewelacja! Magda jest... Ania Choreoterapia-warsztaty (1) Zajęcia z choreoterpii prowadzone przez Magdę Langowską to praca z i nad... Urszula G. zajęcia z Magdą najlepsze na świecie (1) Dance & Soul polecam wszystkim którzy pragną zadbać o swoje ciało :) 100 %... Ola Uwielbiają ajej zajęcia wszyscy - os seniora do juniora (1) Widuję Magdę w pracy od lat. Jest fantastyczna: zaangażowana, cierpliwa,... Basia salsa-świetne zajęcia (1) Magda potrafi każdego nauczyć i rozkochać w salsie,zawsze cierpliwa i... Kasia Wspaniała instruktorka (1) Z Magda zaczęłam swoją przygodę w 2006 roku podczas nauki salsy w parach... Dagmara que viva la salsa (1) Salsa to dla to czego nauczyłam się od Latynosów- spontaniczność, czułość i... Ewelina