rewelacja (1) bardzo fajny sposób na spedzenie wolnego czasu, człowiek uczy się świadomości... neptunka Bałwanek ; D - opinia (1) R E W E L A C J A !!! POLECAM WSZYSTKIM !! Zajęcia prowadzone profesjonalnie... Bałwanek ; D :) (1) szkół tańca do wyboru do koloru... A jednak taka atmosfera i instruktorka... Luiza
Tango i rama (1) Wiemy już na pewno, że można nauczyć się tańczyć ale warunek jest jeden - jak... Aga i Rafek Koko - opinia (1) Od pół roku chodzę na taniec towarzyski do tej szkoły, lekcje są bardzo... Koko Taniec Towarzyski (1) Od niedawna chodzimy na taniec towarzyski do Dance Vision. Zajęcia prowadzi... Magda i Michał Nasz pierwszy taniec (2) Witam serdecznie! Miałam przyjemność korzystania z Państwa... Monika odkryłam pasję (2) Myślę, że to kwestia nauczyciela. Nie chodziłam wcześniej na taniec, może nie... Dziub ; ) (1) Moim zdaniem Dv jest bardzo dobra szkołą. Można znaleść dużo przyjaciół oraz... Inez Idealnie (1) Nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi, mysle ze 'nauczycielka nie zwracajaca... Dagmara małgosia - opinia (2) na zajęciach początkujących- do których dołączyłam, nikt nie zwracał na mnie... małgosia :* (1) jedyne takie miejsce gdzie można liczyć na profesjonalną naukę tańca i... Emilshien ;) (1) Polska Fabryka Tańca to najwspanialsze miejsce na świecie;) W niej... Karolcia DV (1) Zarzuty o kopiowaniu kroków od Enzymu i WS są śmieszne, nie poparte żadnym... ja Lepszej Fabryki Tańca Nie Znajdziecie. (1) Mówi się , że kto szuka nie błądzi.. Skoro trafiłeś tu to znak, że szukałeś... Majka - DV 2 Kathy - opinia (1) Nie rozumiem ludzi, którzy wyrabiają sobie opinie na podstawie innych... Kathy Pełen profesjonalizm, to podstawa ;) (1) Uwielbiam to miejsce, po prostu uwielbiam. Jestem tu prawie codziennie, a... MmM super! (1) wspaniala kadra, wysoki poziom i szeroki wachlarz mozliwosci. kazdy znajdzie... mos warto spróbować (1) W Dance Vision tańcze od 3 lat i ten okres czasu pozwolił mi wyrobić sobie... P. xD (1) Jest z****iście. Szczególnie polecam obozy i warsztaty. M.