Karol - ocena (1) Dane firmowe uratowane Karol Szalony Henio - ocena (1) Specjalista wysokiej klasy. Zna się na rzeczy, nie wciska kitu i nie obedrze... Szalony Henio jan serce - ocena (1) Już na poziomie rozmowy telefonicznej widac że znają się na rzeczy. Polecam jan serce
Marta - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Dane skopiowane. Marta Radek - opinia (1) Bardzo fajny człowiek. Odzyskał archiwa z połowy mojego życia. Radek A. - opinia (1) Polecam każdemu z uszkodzonym dyskiem A. Hanka - opinia (1) Bez ściemniania, bez naciągania na dodatkowe koszty. Polecam. Hanka Sonik - opinia (1) Już myślałam, że muszę pożegnać się z pamiątkami rodzinnymi, ale wszystko... Sonik greg - opinia (1) Sprawnie odzyskali dane z dysku, czego zwykły serwis nie mógl ogarnąć. greg Joanna - opinia (1) Dane odzyskane :-D Bardzo sympatyczna obsługa. Pan wszystko mi wytłumaczył.... Joanna Paweł - opinia (1) Bardzo sprawne , profesjonalne wydobycie danych z ciężko uszkodzonego dysku Paweł Boguś - opinia (1) Szybko i niedrogo rowiązali problem z dyskiem, za który warszawska... Boguś Julian - opinia (1) Specjalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Julian anka - opinia (1) Kompetentnie, sprawnie. Polecam. anka Robert - opinia (1) Znam się na komputerach i okolicach ale z tym dyskiem nie mogłem sobie... Robert helmut - opinia (1) Fajni goście. Fajna oferta. Polecam helmut Mary - opinia (1) Odzyskali dane z dysku za połowę ceny z innych serwisów. Do tego miło i bez... Mary zbig - opinia (1) W odróżnieniu od wielu serwisów komputerowych znają się na odzyskiwaniu danych. zbig waszka - opinia (1) W domu nie dało się odczytać karty pamięci. Zdjęcia z wakacji uratowane :-) waszka K - opinia (1) Bardzo miła ekipa. Problem rozwiązany K