Dankowski Pomoc Drogowa

Pomoc drogowa

Gdańsk, Karola Chodkiewicza 9

Kotwik - ocena (1) Polecam za szybki przyjazd na miejsce, za cenę lawety i sprawne przewiezienie... Kotwik Ancymon - ocena (1) Wyciągali moje m3 z rowu wszystko w porządku Ancymon Italyboy - ocena (1) Fantastico !!!! Italyboy
Bob - ocena (1) Transport tokarki z Gdańska do Gdyni Bob Sebastian - ocena (1) Awaryjne odpalanie auta na kable za 150 zł Sebastian Niemiec - ocena (1) Sprawna pomoc i dobra cena - holowanie do Wejherowa VW Taigo Niemiec Igor - ocena (1) super jestem zadowolony Igor Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Dankowski Pomoc Drogowa w Gdańsku! W środku... Ola Lidia - ocena (1) Moje Audi A4 miało problem z turbo i utknęłam na autostradzie. Dankowski... Lidia Filip - ocena (1) Niedawno miałem nieprzyjemną przygodę na drodze, kiedy mój samochód nagle... Filip Andrzej Migiel - ocena (1) Awaria układu chłodzenia na wylocie z Autostrady A1 w kierunku Gdańska.... Andrzej Migiel Maciek - ocena (1) Wyciągnęli auto z rowu, inna pomoc drogowa nie dała rady Maciek Karolina - ocena (1) Laweta w dobrej cenie Karolina Anna - ocena (1) Ładowanie akumulatora o 1:00 polecam Anna Kuba - ocena (1) Tania pomoc drogowa laweta do Rumii z Gdyni 350 zł netto w taryfie nocnej Kuba Karol - ocena (1) Super szybka i profesjionalna pomoc, z akumulatorem. Pracowbik podjechał z... Karol eryk - ocena (1) wzór laweta za grosze eryk Filip - opinia (1) Pomoc drogowa Gdańsk Dankowski to niezastąpiona firma, która świadczy usługi... Filip