Dankowski Pomoc Drogowa

Pomoc drogowa

Gdańsk, Karola Chodkiewicza 9

Igor - ocena (1) super jestem zadowolony Igor Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Dankowski Pomoc Drogowa w Gdańsku! W środku... Ola Lidia - ocena (1) Moje Audi A4 miało problem z turbo i utknęłam na autostradzie. Dankowski... Lidia
Filip - ocena (1) Niedawno miałem nieprzyjemną przygodę na drodze, kiedy mój samochód nagle... Filip Andrzej Migiel - ocena (1) Awaria układu chłodzenia na wylocie z Autostrady A1 w kierunku Gdańska.... Andrzej Migiel Maciek - ocena (1) Wyciągnęli auto z rowu, inna pomoc drogowa nie dała rady Maciek Karolina - ocena (1) Laweta w dobrej cenie Karolina Krystian - ocena (1) Laweta Gdańsk - Poznań. Najtaniej w Trojmiescie a dzwoniliśmy w wiele miejsc... Krystian Anna - ocena (1) Ładowanie akumulatora o 1:00 polecam Anna Kuba - ocena (1) Tania pomoc drogowa laweta do Rumii z Gdyni 350 zł netto w taryfie nocnej Kuba Karol - ocena (1) Super szybka i profesjionalna pomoc, z akumulatorem. Pracowbik podjechał z... Karol eryk - ocena (1) wzór laweta za grosze eryk Filip - opinia (1) Pomoc drogowa Gdańsk Dankowski to niezastąpiona firma, która świadczy usługi... Filip