DARDACH

Dekarze Dachy

Gdańsk, Kartuska 459A/16

Polecam firmę DARDACH (1) Z usług firmy DarDach skorzystałem w zeszłym roku,robiłem kompleksowo cały... Daniel 100% satysfakcji! (1) Z czystym sumieniem polecamy firmę Dardach. Usługa wykonana terminowo, bez... Ania Bez zarzutu! (1) Pan Darek wykonywal dla nas pokrycie papa dachu plaskiego ze styropianowa... Artur
rzetelna firma (1) Firma Dardach wykonywała u mnie w domu nowe pokrycie dachu z papy wraz z... Bartosz Kowalski Pełna satysfakcja (1) Szybka odpowiedź na zapytanie, krótki termin realizacji, fachowe doradztwo. Joanna SZCZERZE POLECAM!!! (1) Firmę DARDACH cechuje rzetelność,dbałość o detale i fachowe doradztwo. Pan... Piotr Firma godna polecenia (1) Pan Dariusz w naszym domu wstawiał 5 okien dachowych. Na etapie pierwszych... Joanna Dobra robota! (1) Firma DarDach - Pan Dariusz wraz z z kolegami - wykonali w moim mieszkaniu... Marcin polecam (1) Bardzo dobra jakość usługi i komunikatywność z Panem Dariuszem. Praca... Danuta Gorąco polecam! (1) Zamówiłem usługę montażu okien dachowych a dostałem o wiele więcej! Pan... Marek Dąbek Polecamy rzetelnych fachowców (1) Polecamy firmę pana Darka.Na wiosnę 2015r. firma pokryła nam dach... Grażyna polecam (1) solidny, uczciwy, terminowy - polecam Pana Darka, u mnie prowadził remont i... Jakub Beata - opinia (1) Szczerze polecam, uczciwosc, precyzja i dokladnosc w tym co robia, bardo... Beata Firma godna polecenia (1) Czysto, szybko, dokładnie - tak krótko mogę ocenić pracę firmy Dar Dach.... Alicja i Adam Z pewnością polecam,polecam... (1) Bez wahania się mogę polecić usługi wykonywane przez Pana Dariusza i jego... Własysław P. Gdańsk Polecam (1) Pan Darek wykonał u mnie najpierw przeróbkę dachu czego efektem mam okna na... Rafał Ławy kominiarskie (1) Konkretne podejście do pracy. Tych ludzi żadna pogoda nie odstrasza.... Daniel Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z uslug Pana Darka. Dach wykonany schludnie, bez... Marcin-Gdynia Godni polecenia... (1) Z czystym sumieniem polecamy firmę Pana Dariusza. Znalezienie dobrej ekipy... Mateusz,Nina Solidna firma (1) Polecam Pana Dariusza i jego ekipę. wykonali u nas pokrycie z dachówki oraz... Krystyna