DARDACH

Dekarze Dachy

Gdańsk, Kartuska 459A/16

Dobra robota! (1) Firma DarDach - Pan Dariusz wraz z z kolegami - wykonali w moim mieszkaniu... Marcin polecam (1) Bardzo dobra jakość usługi i komunikatywność z Panem Dariuszem. Praca... Danuta Gorąco polecam! (1) Zamówiłem usługę montażu okien dachowych a dostałem o wiele więcej! Pan... Marek Dąbek
Polecamy rzetelnych fachowców (1) Polecamy firmę pana Darka.Na wiosnę 2015r. firma pokryła nam dach... Grażyna polecam (1) solidny, uczciwy, terminowy - polecam Pana Darka, u mnie prowadził remont i... Jakub Beata - opinia (1) Szczerze polecam, uczciwosc, precyzja i dokladnosc w tym co robia, bardo... Beata Firma godna polecenia (1) Czysto, szybko, dokładnie - tak krótko mogę ocenić pracę firmy Dar Dach.... Alicja i Adam Z pewnością polecam,polecam... (1) Bez wahania się mogę polecić usługi wykonywane przez Pana Dariusza i jego... Własysław P. Gdańsk Polecam (1) Pan Darek wykonał u mnie najpierw przeróbkę dachu czego efektem mam okna na... Rafał Ławy kominiarskie (1) Konkretne podejście do pracy. Tych ludzi żadna pogoda nie odstrasza.... Daniel Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z uslug Pana Darka. Dach wykonany schludnie, bez... Marcin-Gdynia Godni polecenia... (1) Z czystym sumieniem polecamy firmę Pana Dariusza. Znalezienie dobrej ekipy... Mateusz,Nina Solidna firma (1) Polecam Pana Dariusza i jego ekipę. wykonali u nas pokrycie z dachówki oraz... Krystyna super fachowcy (1) Mogę polecić firmę "Dardach" , wykonywali u nas stropodach odwrócony , i... marekkaska Godni polecenia... (1) Po upływie roku od wykonania prac i braku jakich kolwiek awarii przecieków... Kazik-Gdańsk Bardzo polecam firmę. Młodzi Fachowcy, dobre zasady. (1) Cena taka jak uzgodniona przed - kto kiedyś miał do czynienia z "ekipami" to... Bartek Remont dachu (1) Firma Dar Dach wykonała remont mojego dachu. Dach został wymieniony bardzo... A. achleda Zdzisia - opinia (1) Fachowe doradztwo,przystępna cena,bardzo dobrze wykonana praca terminowość i... Zdzisia wojt124 - opinia (1) Skorzystałem w uslug p.darka pierwszy raz.Co moge powiedziec, robota wykonana... wojt124 polecam w 100% (1) Miała być niewielka modernizacja, a natura sprowokowała całkowitą wymianę... Małgorzata