DARDACH

Dekarze Dachy

Gdańsk, Kartuska 459A/16

Kasia - ocena (2) Pan zrobił bardzo miłe wrażenie, przyjechał obejrzał dach, który przeciekal,... Kasia Małgorzata - opinia (1) Polecam! Solidność, kompetencja i pozytywne nastawienie do klienta. Małgorzata Małgorzata Wendt - opinia (1) Polecam usługi Pana Darka! Kompetencja, pracowitość i pozytywne nastawienie... Małgorzata Wendt
Sylwia - opinia (1) Solidna firma godna polecenia. Sylwia Art - opinia (1) Najlepszy Dekarz na Pomorzu, bardzo polecam! Bardzo słowny właściciel. Art Klaudia - opinia (1) Współpraca z firmą DarDach to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm od A... Klaudia Bartek - opinia (1) Szczerze polecam usługi Pana Dariusza. Współpraca przebiegała sprawnie i... Bartek Dorota - opinia (1) Fachowość i komunikacja na najwyższym poziomie :) Dorota Kamil - opinia (1) Współpraca przebiegła wzorowo. Terminowo, profesjonalnie, rzetelnie. Polecam... Kamil Bartosz - opinia (1) Polecam firmę Pana Dariusza. Firma DarDach wykonała perfekcyjnie u mnie... Bartosz Marysia - opinia (1) Firma ta poprawiała dach po fuszerce odwalonej przez inną. Z czystym... Marysia Marysia - opinia (1) Profesjonalna firma, która zna się na swojej pracy. Kontakt z właścicielem... Marysia Michał - opinia (1) Jestem zadowolony ze współpracy z firmą dardach. ekipa wie co robi. Nawet... Michał Sebastian - opinia (1) Fachowa firma. Pan Dariusz chętnie doradzi, ale nie narzuca koncepcji... Sebastian Marcin - opinia (1) Gorąco polecam usługi Pana Dariusza. Dach pokryty dachówką ceramiczną płaską,... Marcin Radosław - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko tak jak powinno być, duża wiedza, elastyczność... Radosław Wojciech - opinia (1) Jestem zadowolony z wykonanej pracy. Dach wyszedł bardzo dobrze. Dobra... Wojciech Dariusz - opinia (1) Polecam usługi Pana Dariusza Zielinśkiego . Profesjonalizm, doświadczenie... Dariusz JR - opinia (1) O pracy Pana Darka naczytałam się sporo i bardzo się upierałam przy tym, że... JR Karol - opinia (1) Pan Darek wykonał dach mojego domu w Gdańsku-Kokoszkach. Jestem bardzo... Karol