Darek Bodak
Świetny instruktor. Wymagający i przy tym skuteczny,bo zdałam za pierwszym razem (mój chłopak też jeździł u niego i też zdał za pierwszym razem). Zawsze punktualny,dopasowuje godziny jazdy do kursanta. Objeździliśmy całą trasę egzaminacyjną kilka razy,także na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Świetnie tłumaczy zasady ruchu,pokazuje wszystkie "pułapki" na jakie można natknąć się na egzaminie.Cierpliwy, jak coś mi nie wychodziło powtarzaliśmy to tyle razy ile mi było potrzebne,żeby się nauczyć.Bardzo ważne było to,że zawsze jak widział że mam gorszy dzień i nie mogę się skoncentrować proponował krótszą jazdę lub przełożenie jej na inny dzień.W ten sposób maksymalnie wykorzystywałam swoje godziny a więc i lepiej i więcej mogłam się nauczyć.Zwraca uwagę na szczegóły dzięki czemu na egzaminie koncentrujesz się na nich i nie mają za co się do Ciebie przyczepić.Polecała nam go koleżanka, która dopiero po godzinach z nim wyjeżdżonych zdała prawko także naprawdę skuteczność ma stuprocentową.Poza tym wszystkim naprawdę fajny facet, więc jazdy były bardzo przyjemne.Polecam gorąco!