Dariusz Ż - opinia
Gdy postanowiliśmy z żoną wziąć kredyt hipoteczny na zakup mieszkania, znajomy rzekł krótko: weźcie doradcę kredytowego - będziecie mieć święty spokój. Gdy skontaktował się ze mną pan Michał Łopuszyński, oferując pomoc w znalezieniu optymalnej opcji kredytowej, postanowiłem skorzystać z jego pomocy. Po wymianie kilku maili doszło do naszej wizyty w siedzibie Pepper House w Gdyni. Rzeczowa rozmowa rozwiała nasze wszelkie wątpliwości. I żeby nie przedłużać powiem krótko: pełny profesjonalizm, Panie Michale! Od zapoznawczej rozmowy telefonicznej do przelania przez wybrany bank pierwszej raty na konto dewelopera nie minęły nawet trzy miesiące. Dodam, że baaardzo zależało mi na czasie. Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pana Michała, dzisiaj, trzy miesiące i jeden tydzień po pierwszym mailu od niego, przygotowuję się do wyjścia w morze, a pierwsza rata z harmonogramu dewelopera zostały już z bezpiecznym zapasem czasowym przelane. Najważniejszym jest dla mnie fakt, że opuszczając kraj (na trochę) mam pewność, że żona nie musi się niczym denerwować, dom się buduje, bank przelewa wpłaty, a my, z naszym doradcą kredytowym, pozostajemy, na w razie czego, w kontakcie. Jeszcze raz dziękujemy!