Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Monika - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Pani Klaudia była bardzo zaangażowana od... Monika Grzegorz - ocena (1) Kontakt z agencją przebiegał w sposób bardzo profesjonalny, Pani pośrednik... Grzegorz Natalia Kosiak - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Panią Patrycję Leonowicz Natalia Kosiak
Paweł - ocena (1) Bardzo polecam współpracę Panią Jagodą Wolff! Pełen profesjonalizm i... Paweł Skoczek004 - ocena (1) Po kontakcie z Panem Przemysławem, mieszkanie sprzedało się w ciągu miesiąca.... Skoczek004 Joanna O. - ocena (1) Pan Marcel to doradca, któremu naprawdę można zaufać profesjonalny,... Joanna O. Joanna - ocena (1) Szukałam biura z doświadczeniem i się nie zawiodłam! Szybko, sprawnie,... Joanna Ryszard - ocena (1) Serdecznie dziękuję i polecam Pana Piotra Murat ,uczciwość i rzetelność przy... Ryszard Anna - ocena (1) Jak zawsze profesjonalnie i sprawnie. Pani Jagoda jest pełnym wsparciem w... Anna Sprzedający - ocena (1) Profesjonalna obsługa Do samego końca w tym protokoły przekazania Sprzedający Radek Z - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Patrycją Leonowicz która była naszą pośredniczką... Radek Z Łukasz W. - ocena (1) gorąco polecam współpracę z Panią Basią - zawsze szybko i konkretnie Łukasz W. Monika - ocena (1) Bardzo profesjonalna osoba-Pani Patrycja Leonowicz. Kompetentna i konkretna.... Monika Karolina Kielpin - ocena (1) Z biurem nieruchomości Pepper House mam same pozytywne doświadczenia.... Karolina Kielpin ANNA K. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Brodek. Jest niezwykle doświadczoną i... ANNA K. Jakub Przybył - ocena (1) Serdecznie polecam biuro Pepper House za naprawdę szybką profesjonalną pomoc... Jakub Przybył Marek K. - ocena (1) Witam polecam Biuro Pepper House Nieruchomości to bardzo rzetelny partner w... Marek K. Magdalena Dau-Michałek - ocena (1) Miałam przyjemność kilkukrotnie współpracować z firmą Pepper House za każdym... Magdalena Dau-Michałek Grzegorz S - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Daria Kubiak. Ekspresowo sprzedała moje... Grzegorz S Łukasz S. - ocena (1) Na wstępie chciałbym podziękować Pani Patrycji Leonowicz za profesjonalną... Łukasz S.