Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Rafał - ocena (1) Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm! Byliśmy otoczeni opieką podczas... Rafał Daniel Grochowski - ocena (1) Bardzo sprawnie, konkretnie, z zaangażowaniem. Polecam w 100% Daniel Grochowski Gosia - ocena (1) W trakcie poszukiwania mieszkania i spotkań z różnymi agentami trafiliśmy na... Gosia
Marek - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Polecam Marek Magdalena - ocena (1) Pierwszy raz korzystałam z usług biura Pepper House i była to trafiona... Magdalena Łukasz i Marta - ocena (1) Właśnie zakończyliśmy proces zakupu mieszkania i nie moglibyśmy być bardziej... Łukasz i Marta Magdalena - ocena (1) Osobiście uważam ze to biuro jest najbardziej profesjonalne w Trójmieście. Za... Magdalena Marta Zadarko - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Klaudią Toczyńską. Już na pierwszym... Marta Zadarko Beata W-Sierant - ocena (1) Miła, profesjonalna obsługa klienta. Pani Karolina Wojciechowska zawsze służy... Beata W-Sierant Marta - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną Niewęgłowską.... Marta Barbara G - ocena (1) Bardzo dziękuję za sprawną obsługę, umiejętność negocjacji, dbanie o... Barbara G Piotr - ocena (1) Trafiliśmy w ręce Pani Patrycji. Wszystko było idealnie, spokój,... Piotr Anna - ocena (1) Pani Jagoda Wolff z PepperHouse to osoba bardzo pomocna i kompetentna. Z... Anna Dorota - ocena (1) Dla szukających agencji w celu sprzedaży mieszkania polecam p. Jagodę Wolff.... Dorota Michał - ocena (1) To już drugi raz kiedy powierzyliśmy sprzedaż naszego mieszkania agencji... Michał Joanna i Tomasz R. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem i przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Karoliną... Joanna i Tomasz R. Rafał K. - ocena (1) Z Darią Kubiak spotkałem się 28.06 z polecenia znajomego, ustaliliśmy... Rafał K. Joanna Łazarska - ocena (1) Korzystałam z usług Pepper House przy sprzedaży całorocznego domku... Joanna Łazarska Agnieszka Sz. - ocena (1) Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie. Miałam przyjemność współpracować z... Agnieszka Sz. Maciej K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Pepper House i współpracy z Panem... Maciej K