Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Beata - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Karolinę Smukała! Sprzedaliśmy z nią mieszkanie w... Beata Grzegorz - ocena (1) Polecam, szczególnie Pana Michała, który wykazał się pełnym profesjonalizmem... Grzegorz Michał Zieliński - ocena (1) Z przyjemnością mogę polecić biuro nieruchomości Pepper House. Dzięki wiedzy... Michał Zieliński
Krzysztof S. - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała Łopuszyńskiego, jest świetnym ekspertem w... Krzysztof S. Kinga - ocena (1) Pan Grzegorz Banaszak to nie tylko świetny specjalista, ale przede wszystkim... Kinga Piotr Borek - ocena (1) Polecam, szczególnie panią pośrednik Renatę Kak-Szneider Piotr Borek Dominika - ocena (1) Z przyjemnością polecam Biuro Nieruchomości Pepper House. Transakcja... Dominika Krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura nieruchomości Pepper House.... Krzysztof JC - ocena (1) Super profesjonalna obsługa JC Marcin - ocena (1) Jestem pod wrażeniem szybkości działania oraz skuteczności Pana Grzegorza... Marcin Anna Sochacka Zaręba - ocena (1) Pani Renata zaprezentowała nam dom w sposób bardzo profesjonalny. Była... Anna Sochacka Zaręba Marek Gasiewicz - ocena (1) Współpraca z Panem Krzysztofem przy sprzedaży naszego domu od pierwszych... Marek Gasiewicz MP - ocena (1) Polecam - b. dobra obsługa MP Katarzyna Jabłońska - ocena (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie w centrum Gdyni i zaangażowanie Pani Beaty... Katarzyna Jabłońska Łukasz Rudaś - ocena (1) Zakup szybki, bez problemów, wszystko zgodnie z ustaleniami. Kontakt bez... Łukasz Rudaś M.L - ocena (1) Wszystko przebiegło profesjonalnie i szybko! Polecam! M.L szymon - ocena (1) profesjonaliści szymon Dariusz Klimek - ocena (1) Skorzystałem z usług pośrednictwa w sprzedaży nieruchomości . Cały proces... Dariusz Klimek Weronika - ocena (1) Bardzo polecam panią Klaudię, zrobiła kawał dużej roboty i dzięki temu mamy... Weronika Malgorzata Roman - ocena (1) Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną pomoc w sprzedaży mojego... Malgorzata Roman