Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Olchy - ocena (1) Polecam panią Basię. Wszystkiego dopilnowała i sprzedała nasze mieszkanie w... Olchy Eliza - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Pepper House. Profesjonalna przy czym bardzo... Eliza Dorota Ż. - ocena (1) Dzięki niesamowitemu zaangażowaniu Pani Sandry Chojnowskiej, znalazłam... Dorota Ż.
Anna B. - ocena (1) Pan Krzysztof Gołuński, który przeprowadził dla nas proces kupna mieszkania... Anna B. Adam - ocena (1) Polecam gorąco Pani Agnieszka R. profesjonalnie na każdym etapie prowadziła... Adam Radosław Nowosielski - ocena (1) Świetna współpraca z Panią Agnieszką Rembielińską, bardzo pomogła przy... Radosław Nowosielski Katarzyna Mitoraj - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panią Agnieszką Poniatowską.... Katarzyna Mitoraj Anna - ocena (1) P. Agnieszka jest osobą kompetętną , zaangażowaną, która służy pomocą o... Anna Monika - ocena (1) Pośredniczka p. Renata zaangażowana, z ogromną wiedzą, zawsze dostępna pod... Monika Justyna - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Jagody, która pomogła nam sprzedać... Justyna Agata - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Heleną Prusaczyk z... Agata Jacek Naruniec - ocena (1) Świetna usługa z pomocą od początku do końca. Także już po podpisaniu umowy... Jacek Naruniec Roman - ocena (1) Chcemy bardzo podziękować Pani Karolinie Piłat przy sprzedaży mieszkania w... Roman Aleksander - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z serwisu firmy, a zwłaszcza pomocy Pani Jagody.... Aleksander Marta - ocena (1) Współpraca z Pepper House okazała się świetnym wyborem! Dzięki rzetelnej... Marta Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Działanie na korzyść klienta rozważne i... Olga Ewa - ocena (1) Polecam skorzystanie z usług biura, cała transakcja zamknęła się w 3 miesiące... Ewa M - ocena (1) Sprawnie przeprowadzona sprzedaż, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm M Adam K - ocena (1) Początkowo planowałem sprzedać mieszkanie bez pośrednictwa, ale szybko... Adam K Joanna - ocena (1) Polecam. Profesjonalnie, zyczliwie i bardzo rzetelnie Joanna