Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

RW - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Marcina Pietkiewicza. Był zaangażowany w proces... RW Agnieszka - ocena (1) Polecam Pana Damiana Łąckiego, pomógł mi w zakupie nieruchomości od... Agnieszka HP - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Pabem Grzegorzem Banaszakiem złoty człowiek a skromny. HP
Kasia - ocena (1) Serdecznie polecamy panią Renatę Kak-Szneider i panią Anetę Zielińską.... Kasia Przemysław - ocena (1) W pełni profesjonalna obsługa, duże doświadczenie i wiedza na temat nowych... Przemysław Mateusz Bilicki - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Karoliną Wojciechowską - profesjonalne... Mateusz Bilicki Agnieszka - ocena (1) Współpraca z Panią Jagodą przebiegała bezproblemowo. Zawsze odpowiadała na... Agnieszka Marcin - ocena (1) Pani Jagoda Wolff, profesjonalnie przeprowadziła nas przez cały proces... Marcin Wojtek P. - ocena (1) Obsługa miła i profesjonalna. Wszystkie formalności załatwiono szybko. Na... Wojtek P. Adam - ocena (1) Mogę tylko polecić usługi Pepper House. Cały proces sprzedaży mieszkania... Adam Jagoda Muller - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Patrycją Leonowicz, która pośredniczyła w... Jagoda Muller Jakub - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Jagodą Wolff. Sprzedała moje... Jakub Maciej - ocena (1) Wspaniała obsługa, cały proces przeprowadzony od początku do końca, stały... Maciej Krzysztof Ostrowski - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Alicji Lis ( aktualnie Nikrandt).... Krzysztof Ostrowski Tomasz Szyling - ocena (1) Witam.Z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć wraz z żoną że lepiej nie... Tomasz Szyling Małgorzata Jaskólska - ocena (1) Z panem Mateuszem Skawińskim sprzedaliśmy 2 mieszkania w Gdańsku i... Małgorzata Jaskólska Łukasz Dolecinski - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Mateusza Skawińskiego z Pepper House.... Łukasz Dolecinski Beata K. - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Pani Basia załatwiła dla nas wszystko... Beata K. H.M - ocena (1) Dzień dobry, Pani agentka od nieruchomości, pani Karolina Wojciechowska... H.M Ewelina W - ocena (1) Polecam Pana Piotra Murata, agent nieruchomości z ogromną wiedzą, doradztwo i... Ewelina W