Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Rafał K. - ocena (1) Z Darią Kubiak spotkałem się 28.06 z polecenia znajomego, ustaliliśmy... Rafał K. Joanna Łazarska - ocena (1) Korzystałam z usług Pepper House przy sprzedaży całorocznego domku... Joanna Łazarska Agnieszka Sz. - ocena (1) Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie. Miałam przyjemność współpracować z... Agnieszka Sz.
Maciej K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Pepper House i współpracy z Panem... Maciej K Marta - ocena (1) Wszystko profesjonalnie, kompleksowo, doradztwo na każdym etapie. Marta urszula lisowska - ocena (1) Obsługa bardzo miła, profesjonalna i merytoryczna. Szybko udało im się... urszula lisowska Agnieszka - ocena (1) Z największą przyjemnością polecam współpracę z Panią Karoliną Wojciechowską... Agnieszka Paulina G. - ocena (1) Z całego serca polecam cudowną Panią Renatę Kak - Szneider, która z ogromnym... Paulina G. Sprzedająca - ocena (1) Polecam z największą przyjemnością współpracę z Panem Mateuszem z biura w... Sprzedająca Zadowolony klient - ocena (1) Polecam z całego serca Panią Karolinę Smukała. Pełen profesjonalizm, rzeczowa... Zadowolony klient Łukasz Drozd - ocena (1) Absolutnie polecam. Korzystałem z usług Pepper House po raz drugi. Pani... Łukasz Drozd Weronika - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Jagodę Wolff z agencji nieruchomości Pepper... Weronika Katarzyna P. - ocena (1) Polecam współpracę z panem Marcinem Pietkiewiczem, zaangażowanie, pełen... Katarzyna P. Andrzej - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Karoliną Niewęgłowską. Wybór biura... Andrzej Jolanta - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Marcina Pietkiewicza. Profesjonalizm, dbanie o... Jolanta Alicja Szwarc - ocena (1) Z czystym sumieniem Polecam Pana Marcina Pietkiewicza. Indywidualne... Alicja Szwarc Marcin - ocena (1) Bezpieczna transakcja, właściwa współpraca. Marcin Aneta M - ocena (1) Bardzo polecam Pana Marcina Pietkiewicza, który pomógł mi w sprzedaży działki... Aneta M MP - ocena (1) Rzeczowo i skutecznie. Bardzo dobry kontakt - zawsze w odpowiedzi na... MP Anna J. - ocena (1) Polecam wspolprace z panem Krzysztofem Golunskim, zaangażowanie, rzetelność,... Anna J.