Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

małgosia - ocena (1) Profesjonalizm, dokładność i wyjaśnienie wszelkich pytań. małgosia GK - ocena (1) Współpracowałam z Pepper House przez kilka miesięcy sprzedając mieszkanie i... GK Dorota Wielogorska - ocena (1) Serdecznie polecam Pania Karoline Piłat jako posrednika w sprzedazy... Dorota Wielogorska
Dominik - ocena (1) Z usług Pepper House, a dokładniej Pana Krzysztofa G. korzystałem przy... Dominik Józef i Grażyna - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pepper House i jej przedstawicielki pani Renaty. Pełen... Józef i Grażyna Sebastian - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz dobra komunikacja sprawia że Pani Agnieszka jest... Sebastian Robert M. - ocena (1) Szczerze polecam usługi Pepper House, a szczególnie panią Karolinę N.... Robert M. Wojtek W. - ocena (1) Parę miesięcy temu musiałem nagle zmienić mieszkanie. Znalazłem atrakcyjne... Wojtek W. Justyna Ariadna Szukiel - ocena (1) Gdyby było więcej gwiazdek dałabym jeszcze więcej, mogę polecić z ręką na... Justyna Ariadna Szukiel Błażej - ocena (1) Pan Mateusz pomógł w znalezieniu mieszkania jak i w przeprowadzeniu całej... Błażej Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Poniatowska. Pełna profesjonalizmu,... Marta Joanna Zamojska - ocena (1) Serdecznie polecam P.Karolinę. Pełen profesjonalizm, prowadzenie przez cały... Joanna Zamojska Paweł F. - ocena (1) Dziekujemy Pani Karolino Niewęglowska za szybką sprzedaż naszego mieszkania.... Paweł F. Iwona Z (Gdańsk Zaspa) - ocena (1) Pani Karolina Smukała wynajęła moje mieszkanie w błyskawicznym tempie i... Iwona Z (Gdańsk Zaspa) Kamil - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Wszystko sprawnie i bez żadnych problemów.... Kamil klos...ki - ocena (1) Pan Mateusz Skawiński z którym miałem możliwość kilka lat temu. Dzięki jego... klos...ki Olchy - ocena (1) Polecam panią Basię. Wszystkiego dopilnowała i sprzedała nasze mieszkanie w... Olchy Eliza - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Pepper House. Profesjonalna przy czym bardzo... Eliza Dorota Ż. - ocena (1) Dzięki niesamowitemu zaangażowaniu Pani Sandry Chojnowskiej, znalazłam... Dorota Ż. Anna B. - ocena (1) Pan Krzysztof Gołuński, który przeprowadził dla nas proces kupna mieszkania... Anna B.