Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Dorian i Natalia - opinia (1) Mieliśmy dość skomplikowaną operację do wykonania, znaleźliśmy wymarzony dla... Dorian i Natalia Jarek Ziółkowski - opinia (1) Chciałbym podziękować pośrednikowi panu Robertowi Krasnodębskiemu za... Jarek Ziółkowski Elzbieta - opinia (1) Panią Karoline Smukała mogę określić jako skutecznego sprzedawcę,ktora bardzo... Elzbieta
Agnieszka Miłobęcka - opinia (1) Chciała bym bardzo podziękować a zarazem serdecznie polecić p. Alicję . Wybór... Agnieszka Miłobęcka Mazi - opinia (1) Klientem jestem po raz trzeci. Kolejny raz z kciukiem w górze i zadowoleniem... Mazi Weronika Kempa - opinia (1) Wszystko super, Pani Alicja Lis najlepszy pośrednik nieruchomości jakiego... Weronika Kempa Klientka Ad. - opinia (1) Jestem przeszczęśliwa ze współpracy z Panem Robertem Krasnodębskim. Pan... Klientka Ad. Cezary - opinia (1) Pani Basia Krężelewska bardzo profesjonalnie poprowadziła nas przez dość... Cezary Magda - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług pośredniczą w sprzedaży mieszkania w pierwszej połowie... Magda mar-kos - opinia (1) fachowo, skutecznie, już kilka wspólnych transakcji i wszystkie cechuje... mar-kos Adam Jeżakowski - opinia (1) super przedstawiona oferta,duża pomoc przy negocjacjach ceny, pomoc przy... Adam Jeżakowski Anna - opinia (1) Chciałabym podziękować za sprawną i profesjonalną sprzedaż mojego mieszkania... Anna Kasia - opinia (1) Dzięki Pani Renacie proces zakupu mieszkania był prosty. Pani Renata do... Kasia Anna i Grzegorz - opinia (1) Pani Agnieszka wykazała się dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Na... Anna i Grzegorz Marta - opinia (1) Bardzo polecamy Pana Mateusza Skawińskiego. Sprzedaż naszego mieszkania... Marta Michalina - opinia (1) Kupno mieszkania poprowadzone przez Mateusza S. przebiegło bardzo sprawnie, z... Michalina Anna - opinia (1) Współpraca z Panem Krzysztofem Gołuńskim była na najwyższym poziomie. Pan... Anna Kuba - opinia (1) Po raz drugi korzystalem z pomocy PH przy sprzedaży mieszkania. Pani Patrycja... Kuba Tamara - opinia (1) Pani Agnieszka Poniatowska z Pepper House jest bardzo profesjonalna, mila i... Tamara Rafał - opinia (1) Pełna profeska! Pan Bartosz w nietuzinkowy sposób przeprowadza wywiad wstępny... Rafał