Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Marlena G - opinia (1) polwcam pana Roberta, wsparcie pod każdym względem. Od początku do końca... Marlena G Natalia - opinia (1) Obsługa na wysokim, profesjonalnym poziomie. Rzetelna pomoc i kulturalne... Natalia Magda P. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z biura Pepper House, a współpraca z panią Karoliną... Magda P.
Adrianna - opinia (1) Chciałabym z całego serca polecić współpracę z Panem Mateuszem Skawińskim,... Adrianna Agnieszka i Roman - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Karolina Nieweglowska z agencji nieruchomosci... Agnieszka i Roman Mariusz - opinia (1) Kupowałem już kilka mieszkań przez agencje nieruchomości ale kopno mieszkania... Mariusz Tamara - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Krzysztofem Gołuńskim. Pomoc w zakupie... Tamara Tomasz Sylwestrzak - opinia (1) Współpraca z Panem Robertem na najwyższym poziomie. Wszystko na czas,... Tomasz Sylwestrzak Sławomir - opinia (1) Pan Mateusz - pełny profesjonalizm . Wysoka kultura osobista, Pana Mateusza,... Sławomir Bartosz Dudziak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panami Doradcami z Pepper House a... Bartosz Dudziak Elzbieta Drewek - opinia (1) Bardzo dziękujemy za włożony wysiłek, trud I zaangażowanie oraz serdeczne i... Elzbieta Drewek Ewa i Zbigniew - opinia (1) Chcemy szczególnie podziękować za współpracę Panu Rafałowi Milanowi , którego... Ewa i Zbigniew Krzysztof - opinia (1) Witam, sprzedaż mieszkania w bardzo szybkim tempie. Pani Renata (535-175-100)... Krzysztof Marta - opinia (1) Pan Robert jest bardzo rzetelnym, profesjonalnym i merytorycznym doradcą ds... Marta Karol - opinia (1) Obsługiwała nas Pani Agata Kościelak. Pełna satysfakcja - szybkość i jakość... Karol Szymon - opinia (1) Niedawno sprzedaliśmy mieszkanie z biurem Pepper House. Pani Karolina... Szymon M. Wojas - opinia (1) Pani Jagoda Wolff to najlepszy pośrednik nieruchomości z która miałam do... M. Wojas Mateusz Olkowski - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez Pani Barbarę Krężelewską. Bardzo... Mateusz Olkowski Jasmina - opinia (1) Bardzo polecam Panią Jogodę z Pepper house :) Super kontakt, bardzo rzetelna... Jasmina Paulina - opinia (1) Pani Barbara jest prawdziwym fachowcem w branży. Już któryś raz miałam... Paulina