Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Wojtek P. - ocena (1) Obsługa miła i profesjonalna. Wszystkie formalności załatwiono szybko. Na... Wojtek P. Adam - ocena (1) Mogę tylko polecić usługi Pepper House. Cały proces sprzedaży mieszkania... Adam Jagoda Muller - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Patrycją Leonowicz, która pośredniczyła w... Jagoda Muller
Jakub - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Jagodą Wolff. Sprzedała moje... Jakub Maciej - ocena (1) Wspaniała obsługa, cały proces przeprowadzony od początku do końca, stały... Maciej Krzysztof Ostrowski - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Alicji Lis ( aktualnie Nikrandt).... Krzysztof Ostrowski Tomasz Szyling - ocena (1) Witam.Z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć wraz z żoną że lepiej nie... Tomasz Szyling Małgorzata Jaskólska - ocena (1) Z panem Mateuszem Skawińskim sprzedaliśmy 2 mieszkania w Gdańsku i... Małgorzata Jaskólska Łukasz Dolecinski - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Mateusza Skawińskiego z Pepper House.... Łukasz Dolecinski Beata K. - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Pani Basia załatwiła dla nas wszystko... Beata K. H.M - ocena (1) Dzień dobry, Pani agentka od nieruchomości, pani Karolina Wojciechowska... H.M Ewelina W - ocena (1) Polecam Pana Piotra Murata, agent nieruchomości z ogromną wiedzą, doradztwo i... Ewelina W małgosia - ocena (1) Profesjonalizm, dokładność i wyjaśnienie wszelkich pytań. małgosia GK - ocena (1) Współpracowałam z Pepper House przez kilka miesięcy sprzedając mieszkanie i... GK Dorota Wielogorska - ocena (1) Serdecznie polecam Pania Karoline Piłat jako posrednika w sprzedazy... Dorota Wielogorska Dominik - ocena (1) Z usług Pepper House, a dokładniej Pana Krzysztofa G. korzystałem przy... Dominik Józef i Grażyna - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pepper House i jej przedstawicielki pani Renaty. Pełen... Józef i Grażyna Sebastian - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz dobra komunikacja sprawia że Pani Agnieszka jest... Sebastian Robert M. - ocena (1) Szczerze polecam usługi Pepper House, a szczególnie panią Karolinę N.... Robert M. Wojtek W. - ocena (1) Parę miesięcy temu musiałem nagle zmienić mieszkanie. Znalazłem atrakcyjne... Wojtek W.