Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Michał - opinia (1) Od początku do końca opieka i doradztwo. Polecam Pana Bogusława Czeczotko. A+++ Michał Sylwia i Paweł - opinia (1) Z czystym sercem możemy polecić współpracę z panem Sebastianem Jakubowskim.... Sylwia i Paweł Magda Z - opinia (1) Bardzo dobra współpraca, na szczególne słowa uznania zasłużyła Pani Karolina... Magda Z
Alicja - opinia (1) Współpraca z Panią Karoliną to czysta przyjemność. Profesjonalne podejście... Alicja Henryk M - opinia (1) Pan Aleksander Grześków " Pepper House " Agent - Specjalista ds.... Henryk M Magdalena Dz - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta , komunikacja na najwyższym poziomie ,... Magdalena Dz Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Wojtkiem Piątkowskim. Przeprowadził nas i... Magdalena Mateusz Dzidkowski - opinia (1) Ciężko opisać co zrobiły dwie najwspanialsze Panie z tej Agencji... Mateusz Dzidkowski Michał - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obłsuga, gorąco polecam. Michał Beast Barbershop - opinia (1) Pełen profesjonalizm,dużo informacji bardzo przydatnych lepiej nie mogliśmy... Beast Barbershop Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam panią Anię Banaś! Bardzo pomocna, a do tego mieszkanie... Patrycja Andrzej Zyśk - opinia (1) polecam biuro pepper house. zajmował się nami przedstawiciel tego biura pan... Andrzej Zyśk Mateusz - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z Pepper House. Pani Jagoda Wolff z pełnią... Mateusz Monika Szymańska - opinia (1) Z całego serca polecam agencję Pepper House z pomocą Pana Michała... Monika Szymańska Aleksandra O. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Joanny Wysockiej - Sadło. Dzięki jej... Aleksandra O. Svetoslava Hristova i Mariusz Grzesiak - opinia (1) Nasz kredytowy konsultant byl wspanialy! Bardzo bardzo polecamy Pana Michal... Svetoslava Hristova i Mariusz Gr Ja - opinia (1) Współpraca z Panią Joanną Wysocką - Sadło przebiegła super sprawnie. Polecam... Ja Monika - opinia (1) Bardzo polecam skorzystanie z pomocy Pani Angeliki Chojnackiej z firmy Pepper... Monika Marcin i Karolina - opinia (1) Pani Jagoda oraz Pani Dorota bardzo profesjonalnie przeprowadziły nas przez... Marcin i Karolina Maciej - opinia (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Nie żałuje, że skorzystałem z usługi.... Maciej