Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Karolina i Patryk Półdworanin - opinia (1) Mieliśmy tą ogromną przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Pepper... Karolina i Patryk Półdworanin Bartek - opinia (1) Polecam współpracę z biurem Pepper House w szczególności z Panią agent... Bartek Marcin - opinia (1) Zawsze dostępny, nawet po godzinach pracy serdecznie dziękujemy i napewno... Marcin
Marek Krajuszkin - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni że współpracy w zakresie sprzedaży nieruchomości.... Marek Krajuszkin Jakub R. - opinia (1) Gorąco polecam doradcę finansowego, pana Sebastiana Jakubowskiego.... Jakub R. Sylwia - opinia (1) Polecam skorzystać z pośrednictwa biura Pepper House w Gdyni, dzięki któremu... Sylwia Halina - opinia (1) Dzień dobry, w październiku skorzystałam z usług biura, a dokładnie... Halina Barbara - opinia (1) Jesteśmy wdzięczni za współpracę z paniami Renatą Kak-Szneider i Anetą... Barbara Tadeusz Tutkowski - opinia (1) Słuchajcie, chciałem wynająć mieszkanie a sprzedałem je...takie profesjonalne... Tadeusz Tutkowski Paula - opinia (1) Polecam! Zdecydowanie najlepsze biuro w 3city Paula Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm i 100% zaangażowania. Polecam serdecznie ! Piotr Akaprim - opinia (1) Świetna robota pod każdym względem Akaprim Paweł - opinia (1) Bardzo polecam Panią Anię Banaś która to pomogła znaleźć mi odpowiedni lokal... Paweł AG - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam sprzedaż nieruchomości z Peppers House, chętny na... AG Ania - opinia (1) Super współpraca! Polecam przy sprzedaży i zakupie Pana Piotra. Ania Barbara - opinia (1) Sprzedaż mieszkania z biurem Pepper House przebiegła bardzo sprawnie i... Barbara Piotr - opinia (1) Polecam Pana Aleksandra z Pepper House. Skuteczny i konkretny. Sprzedał moje... Piotr Adam - opinia (1) Zdecydowanie polecam Marcina Pietkiewicza, który zajął się całym procesem... Adam Kuba - opinia (1) Najlepsza agencja w Trójmieście! Szybko i sprawnie. Dziękuję za pomoc że... Kuba Nowaki - opinia (1) W listopadzie wynajęliśmy mieszkanie za pośrednictwem Pana Pawła Picha. Warto! Nowaki