Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Kasia - opinia (1) Polecam, szybko i bezproblemowo. Profesjonalne podejście do klienta i myślę... Kasia KW - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Barbarą Krężelewską. Bardzo otwarta na współpracę... KW Małgorzata I Zenon Ciszak - opinia (1) Polecamy współpracę z Panią Anną Banaś , dlatego że jest osobą kompetentną... Małgorzata I Zenon Ciszak
Elżbieta R. - opinia (1) Serdecznie polecamy Panią Joannę Wysocką-Sadło, która pomogła nam uzyskać... Elżbieta R. Michał - opinia (1) Kupowałem dom za pośrednictwem Pepper House. Pan Bogusław był bardzo pomocny... Michał Monika - opinia (1) Polecam , pełen profesjonalizm, Pani Izabela kompetentna , rzeczowa , pomocna... Monika Magda - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę Brodek, której profesjonalizm i zaangażowanie... Magda Sławomir Kaczyński - opinia (1) Polecam. Panowie Aleksander Grześkowiak i Michał Włodarczyk wykazują... Sławomir Kaczyński Magda - opinia (1) W ostatnim czasie miałam przyjemność współpracować z Panią Agnieszką Brodek w... Magda Marlena - opinia (1) W październiku kupiłam mieszkanie za pośrednictwem biura Pepper House. Gorąco... Marlena Julia Leśniewska - opinia (1) Dziękuję za fantastyczne zaopiekowanie się mną! Zarówno na temat organizacji... Julia Leśniewska Łukasz - opinia (1) Polecam najmocniej Panią Agnieszkę Brodek. Bardzo konkretna, sympatyczna i... Łukasz Karolina - opinia (1) Polecam skorzystanie z pomocy Pani Agnieszki Brodek. Pełen profesjonalizm,... Karolina Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Obsługa Klienta na najwyższym poziomie :) Współpraca z... Paulina Marta - opinia (1) Bardzo polecam Pana Michała, który bardzo gładko przeprowadził mnie przez... Marta Krzysztof - opinia (1) Polecam współpracę z panem Rafałem - profesjonalizm i świetna obsługa... Krzysztof Mateusz - opinia (1) Chciałbym podzielić się swoją opinią co do firmy Pepper House. Nie wiem czy... Mateusz Izabela - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Patrycją Leonowicz. We współpracy z... Izabela Ewelina Zuśka - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Wojtka Piątkowskiego! Pełen profesjonalizm... Ewelina Zuśka Artur P. - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc w kupnie mieszkania - w szczególności w zakresie... Artur P.