Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Karol - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa, polecam. Karol Grzegorz - opinia (1) Sprzedaza mojego mieszkania zajmował się Pan Michał Karcz. Właściwy człowiek... Grzegorz Grażyna - opinia (1) Polecam gorąco wszystkim usługi biura Pepper House. Wszyscy pracownicy są... Grażyna
Blanka - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Michałem Karczem. Blanka Patok Agnieszka - opinia (1) Serdecznie poleca korzystać z pomocy pani Agnieszki Brodek oraz Pana Marcina... Patok Agnieszka Patrycja Szemis - opinia (1) Profesjonalny, rzeczowy, terminowy i skuteczny doradca kredytowy. Patrycja Szemis Halina Malec - opinia (1) Z ogromną przyjemnością i całkowitym przekonaniem polecam firmę Pepper House,... Halina Malec Marta i Krzysztof - opinia (1) Bardzo polecamy usługi firmy Pepper House. Pan Bogusław Czeczotko pomógł nam... Marta i Krzysztof Jacek Kowalewski - opinia (1) Dzień dobry. Chciałbym szczerze podziękować Panu Michałowi Karcz za... Jacek Kowalewski Bartosz - opinia (1) Zakup mieszkania z Panem Michałem Grześkowiakiem to sama przyjemność. Świetny... Bartosz Dariusz Ż - opinia (1) Gdy postanowiliśmy z żoną wziąć kredyt hipoteczny na zakup mieszkania,... Dariusz Ż Wioletta - opinia (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług Pepper House a w szczególności... Wioletta Agnieszka - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Joanna Wysocka-Sadło. Kredyt hipoteczny uzyskany... Agnieszka Sylwia S. - opinia (1) Prefosjonalizm w każdym calu. Dzięki Pani Izie Szczęśniak szybko sprzedaliśmy... Sylwia S. Bartosz - opinia (1) Chciałbym podziękować firmie Pepper House za pomoc w zakupie mojego... Bartosz Marta Mączka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pepper House, pan Adrian Wolff... Marta Mączka Magdalena - opinia (1) Bardzo polecamy panią Joannę Wysocką jako doradcę kredytowego! Najlepszą... Magdalena Irena - opinia (1) Współpraca z Panem Michałem Karcz to czysta przyjemność i pełen... Irena Kamil - opinia (1) Bardzo chciałbym podziękować Pani Agacie Kościelska za pomoc przy sprzedaży... Kamil Asia - opinia (1) Firma pomogła nam uzyskać kredyt - polecam współpracę, w szczególności z... Asia