Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Sługoccy - opinia (1) Chcielibyśmy podziękować bardzo serdecznie pani Anecie Zielińskiej i pani... Sługoccy adam - opinia (1) Szczerze polecam panią Ewę Smolak. Bardzo rzetelna i konkretna. Pomimo braku... adam ada - opinia (1) Wszystko super! Dziękujemy Pani Jagodzie za pomoc i wsparcie na każdym etapie... ada
Artur G. - opinia (1) Miałem okazje współpracy z Panem Michałem Ł. doradcą kredytowym który od... Artur G. Paweł - opinia (1) Współpraca z Panem Michałem Ł (doradcą finansowym) oraz z Panem Jakubem... Paweł K&O - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować Pani Ani Lipińskiej, która już od... K&O Radek P - opinia (1) Po pierwszej udanej transakcji z Pepper House, z polecenia pośrednika... Radek P Patryk - opinia (1) Od biura Pepper House otrzymaliśmy kontakt do doradcy finansowego - Pana... Patryk Wiktor Mrówczyński - opinia (1) Współpraca z Panem Michałem Karczem przy kupnie mieszkania przebiegła... Wiktor Mrówczyński Jakub Gruszczyk - opinia (1) Merytoryczna pomoc w otrzymaniu kredytu. Gdyby nie Pani Joanna z działu... Jakub Gruszczyk Bożena - opinia (1) Z przyjemnością mogę wyrazić bardzo pozytywną opinię o współpracy z tym... Bożena Marcin - opinia (1) Wpółpracowałem z p. Marcinem Pietkiewiczem, który sprzedawał moją... Marcin Sługoccy - opinia (1) Pan Jakub Marzec, nasz doradca ds. nieruchomości spisał się na medal!... Sługoccy Marcin - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Przez cały okres kupna mieszkania nie... Marcin Sebastian Sałek - opinia (1) Mieliśmy ogromne szczęście, że trafiliśmy na Pana Michała Karcz. Od... Sebastian Sałek Krzysiek - opinia (1) Biuro nieruchomości Pepper House - wysoki poziom obsługi, dobry kontakt i... Krzysiek Magdalena - opinia (1) Polecam Biuro Nieruchomosci Pepper House a w szczególności Pana Pawła Picha!... Magdalena Beata i Grzegorz - opinia (1) Korzystając z okazji, jako świeżo upieczeni, szczęśliwi nabywcy... Beata i Grzegorz Irena Nowacka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam biuro. Pan Michał Karcz opiekował się moją... Irena Nowacka Monika - opinia (1) Szczerze polecam biuro nieruchomości Pepper House. Mając doświadczenie z inną... Monika