Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Daria P. - opinia (1) Dziękuję bardzo za możliwość skorzystania z usług doradcy finansowego, Pana... Daria P. Polecam Panią Barbarę Krężelewską ! (2) Bardzo mocno polecam współpracę z p. Barbarą Krężewską przede wszystkim za... Przemysław bogdan.s. - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług doradztwa finansowego w Pepper House poprzez osobę p.... bogdan.s.
Grzegorz - opinia (1) Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy na doradcę finansowego, pana Karola... Grzegorz Kasia i Łukasz - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Pepper House na każdym etapie zakupu nieruchomości i... Kasia i Łukasz Marcin - opinia (1) Współpracę z biurem oceniam bardzo pozytywnie zarówno podczas sprzedaży... Marcin Paweł MAnikowski - opinia (1) Pani Patrycja i Pani Jagoda. Większą styczność mieliśmy z Panią Patrycją,... Paweł MAnikowski Sławomir - opinia (1) Pan Karol Sawerski jest świetnym doradcą finansowym. Bardzo kompetentnym, z... Sławomir Marcin - opinia (1) Polecam usługi Pana Pawła sprzedał moje mieszkanie w Brzeźnie w czasie... Marcin Monika - opinia (1) Mieszkanie, które podlegało sprzedaży było nieruchomością trudną z uwagi na... Monika Daria - opinia (1) Polecamy usługi agencji a szczególnie współpracę z Panią Patrycją. Bardzo... Daria Kamil Sawicki - opinia (1) Z usług Pana Mariusza Nausa korzystaliśmy przy kredycie hipotecznym. Pierwsze... Kamil Sawicki Marika i Rafał - opinia (1) Zanim zdecydowaliśmy się na kredyt hipoteczny odwiedziliśmy kilku doradców... Marika i Rafał Joanna - opinia (1) Skorzystałam z usług doradztwa finansowego w Peper House. Jestem bardzo... Joanna Paulina - opinia (1) Polecam a szczególnie Pania Ule . Złota kobieta ,bardzo cierpliwa znajdzie... Paulina Monika - opinia (1) Pan Michał Ł najlepszym doradca jest. Profesjonalizm, zaangazowanie,... Monika Magdalena - opinia (1) Moją doradczynią była Pani Joanna Wysocka-Sadło. Jestem zadowolona w 100%.... Magdalena Paweł - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Pepper House również w kwestii doradztwa... Paweł Paweł - opinia (1) Gorąco poleca współpracę z Pepper House, w szczególności z Panem Michałem G..... Paweł MG - opinia (1) Najlepszy pośrednik nieruchomości, jakiego przyszło mi poznać przy... MG