Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Aleksandra - opinia (1) Pan Bogusław Czeczotko jest skutecznym, przyjaznym, pomocnym i... Aleksandra Joanna Braun - opinia (1) Po zapytaniu ofertowym na stronie Pepper House, błyskawicznie otrzymaliśmy... Joanna Braun Joanna und Jens Braun - opinia (1) Get numerous offers very quickly. Great collaboration with Ms. Monika... Joanna und Jens Braun
Hanna - opinia (1) Pragnę Podziękować Panu Michałowi Łopuszyńskiemu oraz Pani Dorocie Bożyk za... Hanna Przemek - opinia (1) Pełen profesjonalizm...Szybka sprzedaż mieszkania... Szczególne podziękowania... Przemek Mariola Chmiel - opinia (1) Polecam firmę, a w szczególności współpracę z Panami: Michałem Łopuszyńskim... Mariola Chmiel Paulina Nalepa - opinia (1) Bardzo przyjemnie współpracowało mi się z biurem Pepper House. Bardzo mili... Paulina Nalepa Katarzyna - opinia (1) Profesjonalnie i bardzo sprawnie,polecam. Katarzyna Joanna Łukomska - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Korzystnie,szybko,bardzo rzetelny i rzeczowy doradca.... Joanna Łukomska Aleksandra Langer - opinia (1) Posrednik Pani Izabela Szczesniak i Pepper House moge polecic w 200%... Aleksandra Langer Katarzyna Kalinowska - opinia (1) Z firmą Pepper House zakupiliśmy mieszkanie i jesteśmy zachwyceni poziomem... Katarzyna Kalinowska Ewelina - opinia (1) Miałam duży problem ze sprzedażą domu w małej miejscowości i postanowiłam... Ewelina Piotr - opinia (2) Polecam, pełny profesjonalizm,szybko, sprawnie, komfortowo Piotr Jola - opinia (1) Polecam współpracę z Pepper House i agentem nieruchomości, panią Moniką... Jola Adrian i Karolina - opinia (1) Super ! Jesteśmy z żona mega szczęśliwi ze trafiliśmy na panią Ewę !... Adrian i Karolina Agnieszka - opinia (1) Polecam, a w szczególności Panią Ewę Krośnicką. Wspaniały doradca, z ogromną... Agnieszka Maja - opinia (1) Zdecydowanie Polecam! Pan Kamil oraz Panie Ula i Jagoda to bardzo pomocne i... Maja Arkadiusz - opinia (1) Szanowny Panie Bogusławie pragnę jeszcze raz Panu podziękować za tak sprawną... Arkadiusz Eve - opinia (1) Współpraca z Panem Karolem to czysta przyjemność, korygował i pomagał nam we... Eve Artur - opinia (1) Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Pani Joanna w sposób bardzo przystępny i... Artur