Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Monika - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Bogusława Czeczotko za pośrednictwo w... Monika Zadowolony klient:) - opinia (1) Pani Basia Krężelewska!!! Serdecznie polecamy!!! Do tej pory nie wiedziałem,... Zadowolony klient:) Sebastian O - opinia (1) Korzystałem z pomocy pana Karola Sewerskiego przy zakupie domu i powiem tak:... Sebastian O
Grzegorz - opinia (1) Obsługa profesjonalna. Wszystko załatwione bardzo sprawnie i rzetelnie. Polecam. Grzegorz Michał - opinia (1) Korzystałem z doradztwa finansowego Pana Karola Sawerskiego. Polecam usługi... Michał Sylwia D. - opinia (1) Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Bo nie jestem niewdzięcznicą I nie powiem... Sylwia D. Mariusz T - opinia (1) Rewelacyjna obsługa pełen profesjonalizm Mariusz T Zawsze profesjonalne podejście (1) Świetny kontakt na każdym etapie zakupu nieruchomości. Profesjonalne... Jerzy Wspaniałe podejście (1) Zakup mieszkania z Panem Marcinem Pietkiewiczem to sama przyjemność. Pan... Konrad Paweł Pich - Messi Nieruchomości (1) Polecam osobę Pana Pawła Picha z biura nieruchomości Pepper House. Pan Paweł... Ryszard Pełen profesjonalizm !! Gorąco polecam ! (1) Sprawna fachowa pomoc, profesjonalne podejście i bardzo dobry kontakt. Jednym... Piotr Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście, widać że mają doświadczenie i znają się na... Andrzej Pan Marcin the best (1) Bardzo fachowa pomoc w sprzedaży mieszkania. Z trudnymi klientami Pan Marcin... Krzysiek Pan Karol Sawerski (1) Najlepszy doradca! W przystępny sposób tłumaczy zawiłe procedury. Ma... Jan Teleżyński Karol Sawerski (1) Przy okazji oferty z biura Pepper House zaproponowano nam usługi doradztwa... Aleksandra K. Zdecydowanie polecam! (1) Po moim doświadczeniu z kilkoma biurami pośredniczącymi zdecydowanie polecam... Mateusz najlepszy doradca !! gorąco polecam!! (1) Bardzo polecam pana Karola Sawerskiego!! Czarodziej!!! z rzeczy nie... Marcin Michał Ł doradca kredytowy (1) Skorzystałem w firmie Pepper House z pomocy Pana Michała Ł doradcy... Sebastian M. profesjonalizm, skuteczność perfekcjonizm (1) Bardzo polecam agencję Pepper House a zwłaszcza Pana Piotra Bartosiuka, który... Bożena i Zenon sprawnie i profesjonalnie (1) Moim pośrednikiem był p. Bogusław Czeczotko, który wykazał się pełnym... Krzysztof