Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Ewelina - opinia (1) Miałam duży problem ze sprzedażą domu w małej miejscowości i postanowiłam... Ewelina Piotr - opinia (2) Polecam, pełny profesjonalizm,szybko, sprawnie, komfortowo Piotr Jola - opinia (1) Polecam współpracę z Pepper House i agentem nieruchomości, panią Moniką... Jola
Adrian i Karolina - opinia (1) Super ! Jesteśmy z żona mega szczęśliwi ze trafiliśmy na panią Ewę !... Adrian i Karolina Agnieszka - opinia (1) Polecam, a w szczególności Panią Ewę Krośnicką. Wspaniały doradca, z ogromną... Agnieszka Maja - opinia (1) Zdecydowanie Polecam! Pan Kamil oraz Panie Ula i Jagoda to bardzo pomocne i... Maja Arkadiusz - opinia (1) Szanowny Panie Bogusławie pragnę jeszcze raz Panu podziękować za tak sprawną... Arkadiusz Eve - opinia (1) Współpraca z Panem Karolem to czysta przyjemność, korygował i pomagał nam we... Eve Artur - opinia (1) Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Pani Joanna w sposób bardzo przystępny i... Artur Monika - opinia (1) Pan Marcin bardzo sympatyczny człowiek. Pomocny oraz wspierający... Monika Weronika i Aliaksej - opinia (1) Rzeczowo, konkretnie, zawsze z uśmiechem, p. Marcin Pietkiewicz pomaga w... Weronika i Aliaksej Nina i Jarosław - opinia (1) Z całego serca polecamy współprace z Panem Michałem Ł. - ekspertem... Nina i Jarosław Ola - opinia (1) Bardzo polecam Panią Joannę Wysocką Sadło. Pani Joanna była moim doradcą... Ola Piotr Wiśniewski - opinia (1) Polecam Pana Karola Sawerskiego jako doradcę kredytowego. Pełen... Piotr Wiśniewski Ania i Przemek - opinia (1) Pan Karol to prawdziwy profesjonalista. Szybko doprowadził naszą sprawę do... Ania i Przemek KKobus - opinia (1) Transakcja zakończona pełnym sukcesem :) przy pomocy Pana Michała... KKobus Mariusz - opinia (1) Życzę aby każdy tak serio i profesjonalnie podchodził do obowiązków... Mariusz Salazar - opinia (1) Lepszego doradcy nie można było sobie wybrać, Pan Karol służył nam duża... Salazar Małgorzata - opinia (1) Polecam Pana Karola Sawerskiego! Tak naprawdę nie musiałam się o nic... Małgorzata Marek - opinia (1) Skorzystałem z usług Pepperhouse przy okazji kredytu hipotecznego. Pomoc Pani... Marek