Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Łukasz - opinia (1) Polecam najmocniej Panią Agnieszkę Brodek. Bardzo konkretna, sympatyczna i... Łukasz Karolina - opinia (1) Polecam skorzystanie z pomocy Pani Agnieszki Brodek. Pełen profesjonalizm,... Karolina Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Obsługa Klienta na najwyższym poziomie :) Współpraca z... Paulina
Marta - opinia (1) Bardzo polecam Pana Michała, który bardzo gładko przeprowadził mnie przez... Marta Krzysztof - opinia (1) Polecam współpracę z panem Rafałem - profesjonalizm i świetna obsługa... Krzysztof Mateusz - opinia (1) Chciałbym podzielić się swoją opinią co do firmy Pepper House. Nie wiem czy... Mateusz Izabela - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Patrycją Leonowicz. We współpracy z... Izabela Ewelina Zuśka - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Wojtka Piątkowskiego! Pełen profesjonalizm... Ewelina Zuśka Artur P. - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc w kupnie mieszkania - w szczególności w zakresie... Artur P. Tomasz Z. - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z firmą Pepper House przy załatwianiu kredytu... Tomasz Z. J & Radomscy - opinia (1) Transakcja zakupu mieszkania za pośrednictwem Państwa firmy przebiegła... J & Radomscy Maja Kowalkowska - opinia (1) Współpraca z p. Anetą Zielińską - sprawnie, sympatycznie i profesjonalnie.... Maja Kowalkowska Monika Kowalczyk - opinia (1) Szczerze polecam biuro Pepper House za profesjonalizm i obsługę klienta. W... Monika Kowalczyk Karolina Anna - opinia (1) W trakcie poszukiwania mieszkania do kupienia trafiłam do biura Pepper House,... Karolina Anna Anna i Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecamy współpracę z Panem Piotrem Bartosiukiem ponieważ wykazał się... Anna i Grzegorz Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolą z usług Pepper House. Polecam p. Agatę. Najlepszy... Joanna Maciek Justyna S. - opinia (1) Bardzo polecamy ,solidna firma,profesjonalna obsługa,super. Maciek Justyna S. DawidM. - opinia (1) Po rozmowie z kilkoma pośrednikami, stwierdziłem że korzystanie z... DawidM. Mateusz Ż. - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House. Pan Aleksander Grześków... Mateusz Ż. Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam. Pan Marcin Pietkiewicz i Pan Michał Grześkowiak zadbali o... Justyna