Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Olga - opinia (1) W ostatnim czasie miałam przyjemność korzystać z pomocy p. Karoliny... Olga Nigel - opinia (1) Karolina Nieweglowska was extremely helpful, efficient and professional. I... Nigel MLKP - opinia (1) Profesjonalna pomoc Pani Agaty sprawiła, że podczas zakupu mieszkania udało... MLKP
Marcin A. - opinia (1) Przy zakupie nieruchomości współpracowaliśmy z panią Agatą Kościelak, która... Marcin A. Damian Małkowski - opinia (1) Pani Agnieszka Brodek to najlepszy doradca kredytowy z jakim można... Damian Małkowski jolanta - opinia (1) Serdecznie dziękuje za pomoc w zakupie nieruchomości. Duet p. Emilia... jolanta Magda - opinia (1) Miałam okazję współpracować z panią Heleną Prusaczyk, która pomogła mi... Magda Kasia & Nathan Sheeran - opinia (1) I would like to thank Agnieszka Brodek for her great work in securing my... Kasia & Nathan Sheeran Jan Gawor - opinia (1) W styczniu 2022 r. za pośrednictwem agencji Pepper House sprzedałem swoje... Jan Gawor Weronika i Pascal - opinia (1) Pani Aneta Zielińska charakteryzuje się profesjonalizmem, dużą... Weronika i Pascal Kamila i Piotr - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House .Profesjonalna obsługa w... Kamila i Piotr iza - opinia (1) bardzo bardzo bardzo polecam wszystkim klientom Panią Angelikę z firmy... iza Edyta Bielicka - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc. Szybko i sprawnie udało się sprzedać nasze... Edyta Bielicka Katarzyna W. - opinia (1) Bardzo...Bardzo...Batdzo...polecam pana Michała Łopuszyńskiego- pomógł nam ze... Katarzyna W. Malgorzata i Jakub - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy Pana Sebastiana. Wcześniej każdy inny... Malgorzata i Jakub DJ - opinia (1) Pani Agnieszka jest bardzo świadoma każdego kroku. W mojej sytuacji czułam... DJ Patryk K. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy Pana Michała Łopuszyńskiego (Ekspert Finansowy).... Patryk K. Karolina i Marcin - opinia (1) Współpraca z Firma Pepper Haus to czysta przyjemnosc . Profesjonalizm i... Karolina i Marcin Bożena Włodarczyk - opinia (1) Z firmy Pepper House korzystałam po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona z... Bożena Włodarczyk Marlena - opinia (1) Korzystałam z z tego biura pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Sprzedażą... Marlena