Korzystałem z usług biura Pepper House na początku 2025 r., w zakresie sprzedaży nieruchomości. Chciałbym gorąco polecić to biuro, a w szczególności doradcę Pana Piotra Murata, który był moim opiekunem i zajmował się transakcją. Od pierwszego spotkania i prezentacji aż do podpisania aktu notarialnego i przekazania kluczy Pan Piotr profesjonalnie prowadził sprzedaż. Bezproblemowy kontakt, ogromna, merytoryczna wiedza poparta wieloletnim doświadczeniem i przede wszystkim cierpliwość w odpowiadaniu na mnóstwo czasem dziwnych pytań - tego właśnie potrzebowałem i tak powinna wyglądać idealna współpraca z doradcą. Nie mając dużego doświadczenia w tym obszarze, w końcu nie każdy często sprzedaje nieruchomość, dzięki Pepper House i Panu Piotrowi byłem całkowicie spokojny o przebieg transakcji, o dokumenty, spotkania z notariuszem i wszystkie wymagane terminy. Dodatkowo Pan Piotr pomógł ogarnąć dużo urzędowych dokumentów, wystarczyło podpisać pełnomocnictwo i można zaoszczędzić sporo czasu :) Raz jeszcze dziękuję za współpracę, z pewnością będę polecał i biuro, i Pana Piotra :)