Dariusz - ocena

Miałem przyjemność współpracować z biurem nieruchomości, w którym obsługiwany byłem przez panią Patrycję. Muszę przyznać, że jest to najbardziej kompetentna osoba, z jaką miałem do czynienia w branży nieruchomości. Pani Patrycja znała odpowiedzi na wszystkie moje pytania, a jej wiedza i profesjonalizm sprawiły, że cały proces wynajmu przebiegał niezwykle sprawnie.

Komunikacja z panią Patrycją była doskonała zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Zawsze była dostępna, aby rozwiać moje wątpliwości i informować o każdym etapie procesu. Cenię sobie jej transparentność i uczciwość - wszystko było jasne i zrozumiałe, bez żadnych ukrytych warunków.

To biuro nieruchomości zdecydowanie wyróżnia się na tle innych, z których korzystałem. A co najważniejsze, nawet po zakończeniu formalności i rozliczeniu, pani Patrycja zadzwoniła, aby upewnić się, że wszystko jest w porządku i czy nie napotkałem żadnych problemów.

Serdecznie polecam to biuro każdemu, kto szuka nie tylko profesjonalnej, ale i troskliwej obsługi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za opinię. W trudniejszych momentach one motywują do dalszej pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0