Ania i Mateusz - ocena (1) Jesteśmy ogromnie wdzięczni Pani Patrycji za przeprowadzenie transakcji... Ania i Mateusz Anna Dobrzyn - ocena (1) Współpracowaliśmy z Panią Patrycją Sudwoj-Boleńską przy sprzedaży naszego... Anna Dobrzyn Ewa - ocena (1) Chciałabym podziękować za współpracę oraz polecić Panią Agatę Magdziarz,... Ewa
SylwiaPP - ocena (1) Współpraca z Panią Katarzyną Kaszubą (Biuro Nieruchomości... SylwiaPP Ela & Paweł - ocena (1) Polecamy agencję i p. Anię. Profesjonalne prowadzenie procesu wynajmu... Ela & Paweł Grazyna Wilczkowiak - ocena (1) Pani Patrycja jest osobą kompetentną, serdeczna i dbającą o klienta. Podeszła... Grazyna Wilczkowiak Natasza - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Pani Patrycja kompetentna, pomocna i bardzo... Natasza Adam.bolechowski@interia.pl - ocena (1) Moje mieszkanie w Trójmieście sprzedawałem na odległość, będąc na drugim... Adam.bolechowski@interia.pl Łukasz Łotoszyński - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Jolantą. Dzięki jej profesjonalizmowi i... Łukasz Łotoszyński Magdalena - ocena (2) Pełen profesjonalizm to za mało by ocenić działania Pani Joli Starnawskiej. Z... Magdalena Kehinde Olagunju - ocena (1) Anna Jankowska is so amazing and she is the best. She delivered to us an... Kehinde Olagunju Iwona - ocena (2) Pelna profesjonalnosc. Wszystko zwiazane ze sprzedaza mieszkania zostalo... Iwona Marek - ocena (1) Ela i Marek Z pełną odpowiedzialnością polecamy Agencję Starnawska-Boleńska... Marek Bartosiewicz Włodzimierz - ocena (1) W procedurze poszukiwania najemcy na mieszkanie Agencję Nieruchomości, z... Bartosiewicz Włodzimierz Grażyna Klein - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Pana Konefała jako agenta nieruchomości.... Grażyna Klein Robert Kijewski - ocena (2) Witam Chciałbym bardzo podziękować agencji a przede wszystkim panu... Robert Kijewski agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam panią Katarzynę Kaszuba z biura Starnawska-Boleńska.... agnieszka Magda i Marcin - ocena (1) Polecamy panią Katarzynę Kaszubę, dla nas to Super Agentka. Nasza współpraca... Magda i Marcin Basia - ocena (1) Świetna obsługa i pełen profesjonalizm. Całkowite wsparcie podczas procesu... Basia Dariusz - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z biurem nieruchomości, w którym obsługiwany... Dariusz