Adam K. - opinia (1) To moja trzecia transakcja obsługiwana przez Starnawska&Boleńska. I podsumuję... Adam K. Ola - opinia (1) Czułam się bardzo kompleksowo zaopiekowana przez Panią Patrycję w trakcie... Ola Beata Z. - opinia (1) Bardzo rzeczowa i miła współpraca z Panią Patrycją w zakresie sprzedaży... Beata Z.
Anna - opinia (1) Nie mam zwyczaju współpracować z biurami nieruchomości,ale to biuro... Anna Edyta - opinia (1) Pani Kasia przecudowna i przesympatyczna osoba, w szybkim tempie pomogła... Edyta Dorota - opinia (1) Pani Patrycja pomogła mi wynająć mieszkanie w ekspresowym tempie.... Dorota Ilona i Witek - opinia (1) Szczerze polecamy usługi Biura Starnawska - Boleńska Nieruchomości. W... Ilona i Witek Jakub - opinia (1) Kompleksowa pomoc i bardzo indywidualne podejście. Wszystko dopięte na... Jakub Bart K. - opinia (1) Bardzo uczciwe i rzetelne podejście do pracy. Przy okazji miły i stały... Bart K. Alena K - opinia (1) I have had a huge pleasure of working with Krzysztof Konefal, who helped me... Alena K Olga Filaszkiewicz - opinia (1) Obsługiwała mnie Pani Katarzyna Kawka. Napisać mistrzostwo, to jakby nic nie... Olga Filaszkiewicz Anastasiia Krasnoportko - opinia (1) Bardzo miła i szybka obsługa. Doradziła Pani notariusza nie za wszystkie... Anastasiia Krasnoportko Iryna - opinia (1) Dzięki współpracy z Panią Katarzyną, udało nam się znaleźć mieszkanie w... Iryna Anton - opinia (1) We were dealing with Krzysztof, person who helped us to find quick out cozy... Anton Marta - opinia (1) Sprawę sprzedaży mieszkania które kupowałam prowadziła Pani Katarzyna Kaszuba... Marta Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z tą Agencją Nieruchomości. Pani Patrycja... Joanna Zofia i Wiktor - opinia (1) Bardzo wysoko oceniamy współpracę z Biurem. Pani Patrycja Boleńska wykazuje... Zofia i Wiktor Tatiana - opinia (1) Z ogromną przyjemnością polecam Biuro Nieruchomości Starnawska&Boleńska, a w... Tatiana Dariusz Romanowski - opinia (2) Z ogromną przyjemnością polecam współpracę z firmą Starnawska&Boleńska... Dariusz Romanowski Aliakdandr - opinia (1) I relocated to Gdansk in March 2023 and there was a question of finding an... Aliakdandr