E&M&A&A - opinia (1) Doświadczenie, wiedza, wzorowy kontakt i cierpliwość - oto Pani Patrycja... E&M&A&A Karolina Walentynowicz Raksimowicz - opinia (2) Korzystałam z pomocy pani Katarzyny Kawki przy wynajmie lokalu handlowego w... Karolina Walentynowicz Raksimowi Krzysztof Szachogłuchowicz - opinia (1) Miałem niebywałą przyjemność współpracy z Panią Katarzyną Kawką podczas... Krzysztof Szachogłuchowicz
andrzej babiak - opinia (1) Firma godna polecenia. Pani Patrycja fachowo i profesjonalnie przeprowadziła... andrzej babiak Donata - opinia (1) Miałam przyjemność powierzyć dwa mieszkania w ręce Pani Ani i Pani Patrycji i... Donata Agata - opinia (1) Miałam przyjemność pracować z Panią Jolantą Starnawską przy wynajmie mojego... Agata Ida D. - opinia (1) Świetne wsparcie dla najemcy w procesie wynajmu mieszkania, super dostępność... Ida D. Wiktoria Pieczuro - opinia (1) Wszystkim gorąco polecam współpracę z Panią Iwoną Stępińską! Całą współpracę... Wiktoria Pieczuro Helena - opinia (1) Praca z Panią Kasią to przyjemność, profesjonalizmu i cierpliwość na... Helena Dawid Szczęsny - opinia (1) Dzięki Pani Katarzynie Kawce jestem szczęśliwszym posiadaczem nowego... Dawid Szczęsny Katarzyna Wysocka - opinia (2) Pani Patrycja jest bardzo kompetentna, pomaga z wielkim zaangażowaniem.... Katarzyna Wysocka Katya H. - opinia (2) Poleciłabym każdemu bez wahania. Biuro pośredniczyło zarówno w sprzedaży... Katya H. Małgorzata Chruściel - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam pracę Pani Dagmary Wegner, za profesjonalne podejście,... Małgorzata Chruściel Tomasz Luka - opinia (1) Witam. Profesjonalna obsługa od pierwszego spotkania. Sprzedawalismy dom i od... Tomasz Luka Sylwia K. - opinia (2) Jeżeli tak jak ja, macie mało czasu (ogólnie na wszystko), szukacie... Sylwia K. Elżbieta - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Firma godna polecenia. Szczególne... Elżbieta Agata i Adrian - opinia (1) Nie byliśmy co prawda klientami biura, jednak dzięki jego współpracy z... Agata i Adrian Aleksandra - opinia (1) Serdecznie dziękujemy Panu Krzysztofowi za pomoc w korzystnej sprzedaży i... Aleksandra Sebastian Krzyżanowski - opinia (1) Firma z pełnym profesjonalizmem. Zawsze jak mieliśmy pytanie, Pan Dariusz... Sebastian Krzyżanowski Magdalena - opinia (1) Pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Dbanie o szczegóły i interesy swojego... Magdalena