Jacek Szmelczyński - opinia (1) W bardzo pozytywnej ocenie firmy Starnawska&Boleńska Nieruchomości s.c. i... Jacek Szmelczyński Ma - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Miałam okazję współpracować z Panią... Ma Zofia - opinia (1) Miałam okazję korzystać z usług biura Starnawska&Boleńska w wynajmie mojego... Zofia
Gosia - opinia (1) Jest to bardzo profesjonalna agencja, ze wspaniałymi ludźmi do czynienia.... Gosia Marek - opinia (1) Super obsługa. Firma godna polecenia. Marek Ewa - opinia (1) Moja ocena współpracy z biurem jest bardzo dobra. Pani Kasia Kawka zdjęła że... Ewa Julia J - opinia (1) Polecam wspólpracę z Patrycją Sudwoj Boleńską, która pomagała nam w wynajmie... Julia J Anna - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Katarzynie Kaszubie za pomoc w wynajęciu... Anna Karalina - opinia (1) I want to express my gratitude to Krzysztof for his help in finding... Karalina Jerzy Makarewicz - opinia (1) Pani Patrycja sprzedala moje mieszkanie w Gdyni .Mimo tego ze ja mieszkam w... Jerzy Makarewicz Ela i Wojtek - opinia (1) Korzystaliśmy z usług tego biura kolejny raz. Wspópracowaliśmy z Panią... Ela i Wojtek Magdalena - opinia (1) Pani Kasiu - bardzo dziękuję za te dwa ostatnie miesiące współpracy muszę... Magdalena Kjk - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Katarzyną Kawką. Proces zakupu działki... Kjk AlaA - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie przeprowadzona transakcja. Współpraca z... AlaA Przemysław - opinia (1) Przez tę agencję oddawałem mieszkanie w najem. Pani Patrycja rzeczowo i... Przemysław Aneta Ch - opinia (1) Rozmowa z doradcą przebiegła rzeczowo, profesjonalnie oraz z empatią.... Aneta Ch Maciej - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Katarzyną Kawką. Ostatnio... Maciej Anna - opinia (1) Transakcja sprzedaży działki przebiegła wzorowo - Pani Katarzyna Kawka... Anna Magda - opinia (2) Miałam okazje współpracować z Pani Patrycja. Bardzo profesjonalne podejście i... Magda Martyna - opinia (2) Serdecznie polecam wszystkim współpracę z Panią Katarzyną Kawką. Transakcja... Martyna