Waldemar Ler - ocena (1) Po prostu obsługa super, wszystkie sprawy pozałatwiane z największą... Waldemar Ler Monika Rolbiecka - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Annę Jankowską @Anna Jankowska Jest to agentka... Monika Rolbiecka Roksana - ocena (1) Pani Anna, z którą miałam przyjemność współpracować, spełniła moje wszelkie... Roksana
Arkadiusz S. - ocena (1) W swoim imieniu chciałbym bardzo polecić Panią Annę Jankowską- współpraca z... Arkadiusz S. Anna - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa klienta. Jako osoba wynajmująca... Anna Anna - ocena (1) Szczerze polecam panią Kasię Kawkę, która podjęła się sprzedaży mojego domu.... Anna Emilia - ocena (1) Pani Katarzyna Kaszuba bardzo miła,pomocna,i profesjonalna w swojim... Emilia Mirosław - ocena (1) Podczas sprzedawania mieszkania moim pośrednikiem była p. Katarzyna Kaszuba... Mirosław Wojtek - ocena (1) W lipcu 2023 zakończyliśmy (sukcesem) proces sprzedaży mieszkania. Po... Wojtek Grazyna Lazar - ocena (1) Nie wiedziałam jak podejść do wynajmu, ponieważ był to pierwszy raz. Dzięki... Grazyna Lazar Barbara - opinia (1) Jeśli szukasz profesjonalnego pośrednictwa w wynajmie mieszkania i chcesz... Barbara Marek S. - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Biurem przy okazji wynajmu nieruchomosci.... Marek S. Kokob - opinia (1) Polecam współpracę z panią Jolantą. To bardzo kompetentna i kulturalna osoba.... Kokob Olga - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Katarzyną Kaszubą, przemiłą osobą,... Olga Gdynia - opinia (1) Uczciwa, profesjonalna pomoc przy zawieraniu umów o wynajem i kupowaniu... Gdynia Emilia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, współpraca z Panią Anią J. był... Emilia Stefan Pituch - opinia (1) Przy okazji mojej współpracy z biurem, moim doradcą była pani Katarzyna... Stefan Pituch Megan D. - opinia (1) Working with Katarzyna (Kaszuba) was a wonderful experience. She was a true... Megan D. J.Wrzesień - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam. J.Wrzesień Mark - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Polecam współpracę z Panią Anną. Mark