Bożena - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panią Agatą Magdziarz, która kompleksowo... Bożena Artur - ocena (1) Szczerze polecam agencję Starnawska - Boleńska Nieruchomości a w... Artur Anna - ocena (1) Profesjonalnie, kompleksowo, wszystkie problemy zdjęte z głowy. Co... Anna
Anastazja S. - ocena (1) Bardzo polecam Panią Katarzynę Kawkę, pomocna, zorganizowana polecam każdemu... Anastazja S. Jolanta - ocena (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Podziękowania dla Pani Katarzyny Kawka,... Jolanta Anna - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi biura Starnawska&Boleńska. Transakcja przebiegła... Anna Krzysztof Konefal - ocena (1) Pan Krzysztof bardzo pomógł mi w sprzedaży mojego domu, przyjeżdżał na każdą... Krzysztof Konefal Barbara - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Panią Patrycją .Pomocna dłoń od samego początku... Barbara Daria - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona z pracy z Panią Katarzyną Kawka i serdecznie... Daria Magdalena Sondej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Katarzyną Kawką. - bardzo... Magdalena Sondej Agata - ocena (1) Fachowe wsparcie przez cały proces sprzedaży. Dziękujemy p. Patrycji za... Agata Ania i Wojtek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalizmu, opieki i cierpliwości jaki... Ania i Wojtek Tomek i Ania - ocena (1) Jest tak miło i przyjemnie a jednocześnie profesjonalnie, że po raz pierwszy... Tomek i Ania Justyna - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Patrycją. Kompetentna z dużą wiedzą... Justyna Zuzanna - ocena (2) Pani Patrycja jest najbardziej kompetentną osobą, jaką do tej pory spotkałam,... Zuzanna Dariusz - ocena (1) Pełny profesjonalizm, duża wiedza i praktyka na rynku nieruchomości, przemiła... Dariusz Kamila - ocena (1) Współpraca z Panią Katarzyną Kaszubą przebiegała sprawnie i konkretnie.... Kamila Paweł - ocena (1) Pani Katarzyna Kaszuba jako osoba pomagająca nam w zakupie naszego pierwszego... Paweł Andrzej - ocena (1) Poznałem Panią Katarzynę Kaszuba z biura obrotu nieruchomościami... Andrzej Karol - ocena (1) Perfekcyjnie i szybko. Karol