Eugeniusz - opinia (2) To już kolejna transakcja z tym biurem. Jak zwykle pełen profesjonalizm w... Eugeniusz Aneta - opinia (1) Współpraca z Pania Dagmara przebiegła bardzo sprawnie. Profesjonalistka w... Aneta Artur - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczny za całe wsparcie ze strony agencji, a dokładnie Pani... Artur
barbara - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro pośrednictwa przy wynajęciu mieszkania. Dzięki... barbara Violetta, Zbigniew Plichta - opinia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z wspolpracy z Pania Patrycja, zawsze nas na... Violetta, Zbigniew Plichta Przemek - opinia (1) Współpraca z Panią Anna Szymczak jest lepsza niż rewelacyjna! Cała transakcja... Przemek Mirosława Wysocka - opinia (1) Witam. Bardzo polecam współpracę z firmą Starnawska&Boleńska w szczególności... Mirosława Wysocka Stały Klient - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z biurem Starnawska i Boleńska. Kolejne,... Stały Klient Klient - opinia (1) Super kontakt, polecam jak najbardziej! Klient sylwia - opinia (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem Pani Patrycji, ogromna znajomość... sylwia Klient - opinia (1) Polecam! Wszystko w jak najlepszym porządku. Klient Janina Ziuzia i Jan Wichrowski - opinia (1) Jestesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej i kulturalnej współpracy.... Janina Ziuzia i Jan Wichrowski Paweł - opinia (1) Z pewnością warto skorzystać z usług biura, kiedy nie mamy doświadczenia w... Paweł Małgorzata - opinia (2) Współpraca z Panią Patrycją Sudwoj-Boleńską to czysta przyjemność! Wszystko... Małgorzata Monika - opinia (1) Chciałabym serdecznie polecić biuro Starnawska&Boleńska Nieruchomości s.c.... Monika T.Nowaczyk - opinia (1) Polecam usługi agencji Starnawska&Boleńska Nieruchomosci s.c. T.Nowaczyk ŁW - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam ŁW Bożena Pach - opinia (1) Współpraca z Panem Darkiem była na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalna i... Bożena Pach Alfapol - opinia (1) Serdecznie polecam, profesjonalne i uprzejme podejście do klienta. Szybka i... Alfapol Paulina - opinia (2) Agent: krzysztof konefał Po nieudanej próbie sprzedaży mojego mieszkania z... Paulina