Maria Binerowska-Jankowska - opinia (2) Pani Patrycja Boleńska była osobą, z którą współpracowałam przy sprzedaży... Maria Binerowska-Jankowska Jola i Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecamy. Agencję Nieruchomości Starnawska&Boleńska wybraliśmy... Jola i Marcin Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pani Iwona zrobiło wspaniałą robotę, tym bardziej że... Marcin
Marlena - opinia (1) Polecam. Przez rok próbowałam na własną rękę sprzedać działkę. Dzięki... Marlena Krystyna Anders Monsert - opinia (2) Otrzymalam doskonala obsluge profesionalna merytoryczna i super mila... Krystyna Anders Monsert Anna i Piotr - opinia (1) Pani Iza , nieoceniona osoba dla firmy. Miła,cierpliwa i kompetentna. Polecam... Anna i Piotr Krzysztof - opinia (1) Pani Julia Jarmuła pomogła mi w sprzedaży mojego mieszkania. Znalazła klienta... Krzysztof Monika - opinia (2) Profesjonalizm, zaangażowanie, ogromna wiedza, polecam w 100% Monika Paulina G - opinia (1) Bardzo przyjemny kontakt z Panem Krzysztofem, z polecenia osoby zaufanej.... Paulina G Małgorzata Maj - opinia (1) Korzystaliśmy z pośrednictwa firmy przy sprzedaży nieruchomości,naszym... Małgorzata Maj Ania - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Julią Jarmułą-pośrednikiem nieruchomości,... Ania Małgorzata R. - opinia (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Krzysztofowi - dzięki niemu udało się... Małgorzata R. Adam - opinia (1) Dobry kontakt z biurem, szybko i sprawnie. Polecam Adam Aleksandra - opinia (1) Bardzo rzetelne i profesjonalne biuro nieruchomości, polecam p. Patrycję -... Aleksandra Grażyna Wer. - opinia (1) Serdecznie polecam. Do Biura Agencji Nieruchomości Starnawska&Boleńska... Grażyna Wer. Paulina - opinia (1) Polecamy Pana Krzysztofa, profesjonalne podejście, świetny kontakt z... Paulina Sylwia - opinia (1) Najem lokalu mieszkalnego zrealizowany sprawnie i bez żadnych komplikacji. Sylwia W.M. Kozłowscy - opinia (1) Kolejny raz korzystaliśmy z usług pośrednictwa pani Patrycji Sudwoj-... W.M. Kozłowscy Panie pośredniczki ze starnawska.pl rządzą! (2) Miałam przyjemność współpracować z p. Patrycją Sudwoj-Boleńską w okresie... Zuzanna Zalewska Wynajem mieszkania (1) Serdecznie dziękujemy pani Julii za fachową i skuteczną pomoc w wynajęciu... Dorota