Profesjonalnie i sprawnie (1) Współpraca z Biurem Starnawska.pl - Nieruchomości , a w szczególności z Panią... Łucja Współpraca z p. Agatą Witkowicz (1) Pani Agata jest właściwą osobą na właściwym miejscu, ogromnie mi pomogła przy... Katarzyna Urbańczyk Przygotowanie do transakcji (1) Pomimo nie sfinalizowania zakupu dziękuję Pani Agacie za miłą, rzetelną... Piotr
ocena Agencji Nieruchomosci Starnawska (2) Goraco polecam uslugi Agencji Nieruchomosci Starnawska, a w szczegolnosci... anna stencel Szczerze wszystkim polecę Panią Karolinę Ancerowicz (1) Agencja Starnawska Nieruchomości obsługiwała wynajem mojego apartamentu w... Magdalena Szybko miło i sprawnie ,) (1) Polecamy wraz z mężem biuro nieruchomości Starnawska. Obsługa bardzo miła... Aneta Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miałem przyjemność współpracować z... Krzysiek Z całego serca polecam Panią Karolinę Ancerowicz (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Starnawska.pl Nieruchomości, w... Anna B. Profesjonalizm i skuteczność (1) Pracę Pani Patrycji Sudwoj - Boleńskiej daję najwyższą ocenę. Rozległa... Barbara Gorąco Polecam (1) Wynajem mieszkania pod opieką Pani Karoliny Ancerowicz to sama przyjemność.... Katarzyna Sarnecka Jak wynajem to tylko z Panią Karoliną Ancerowicz (1) Bardzo polecam i jednocześnie dziękuje Pani Karolinie Ancerowicz za tak... Wojciech S. Pełen profesjonalizm - niezawodność - troska o świadomość klienta (1) Po kilku tygodniach spedzonych w hotelu i niemalże utraconej nadziei na... KasiaJ. Najlepsze! (1) Miałam przyjemność trafić pod skrzydła girl teamu Starnawska.pl -... Jagoda Polecam (1) Nie jest łatwo znaleźć dobrą agencję nieruchomości. Agencja "Starnawska", to... Wojciech Skaba Polecam (1) Współpraca z Biurem Nieruchomości Starnawska i Panią Karoliną Ancerowicz... Dorota Polecam (1) Miałem okazję korzystania z usług pośrednictwa biura nieruchomości... HP Pomoc , profesjonalizm, skuteczność (1) Pani Patrycja Sudwoj-Boleńska sprzedała moje mieszkanie bardzo szybko i bez... W.K.K. Profesjonalnie i skutecznie (1) Sprzedaż mieszkania była prowadzona bardzo profesjonalnie. Cały czas czuliśmy... Marek Szybko i fachowo (1) Zdecydowanie polecam usługi Agencji Starnawska. Szczególne podziękowania dla... Marcin Z Jestem pod ogromnym, pozytywnym wrażeniem.. (1) Jestem pod wrażeniem usług, nakładu pracy i ponadstandardowego zaangażowania... Katarzyna